Πριγκίπισσα Κέιτ: Επιτέλους, η πρώτη δημόσια εμφάνιση της επόμενης Βασίλισσας μετά την εγχείρηση – «Είναι σε καλή φάση ανάρρωσης» τονίζουν οι ειδικοί (φωτό & βίντεο)

Πολύ καλό σημάδι!

Η Πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την πρώτης της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν οργιάσει. 

Όλοι αναρωτιούνται που και πως είναι η επόμενη Βασίλισσα.

Το παλάτι από την αρχή ήταν πολύ ξεκάθαρο και απόλυτο με τις ανακοινώσεις του.

Αρχικά, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα. Δεν είχε υπάρξει δημόσια ανακοίνωση πριν από την επέμβαση, ενώ δεν αποσαφηνίστηκε η φύση της επέμβασης.

Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και μετά από δύο βδομάδες παραμονής της στο νοσοκομείο, η Πριγκίπισσα γύρισε στο παλάτι για να αναρρώσει.

Το παλάτι του Κένσινγκτον προσπάθησε την Πέμπτη να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της Κέιτ, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι θα παραμείνει μακριά από κάθε δραστηριότητα ως το Πάσχα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δευτέρα της Πριγκίπισσα της Ουαλίας κοντά στο κάστρο του Ουίνσδορ.

Διαβάστε ακόμα: Ψύχραιμη η ανακοίνωση του Buckingham: «Μην γράφετε μυθεύματα για την Πριγκίπισσα Kate»- «Δεν θα εμφανιστεί πριν από το Πάσχα» - Αναρρώνει η επόμενη Βασίλισσα (φωτό & βίντεο)

Η ίδια ήταν συνοδηγός, ενώ οδηγούσε η μητέρα της Κάρολ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι σε καλή φάση ανάρρωσης, τόνισαν κύκλοι του Παλατιού.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Ερωτηματικά για την άφαντη υποψήφια Βασίλισσα της Βρετανίας – Το δίλημμα του Παλατιού (φωτό)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ