Ψύχραιμη η ανακοίνωση του Buckingham: «Μην γράφετε μυθεύματα για την Πριγκίπισσα Kate»- «Δεν θα εμφανιστεί πριν από το Πάσχα» - Αναρρώνει η επόμενη Βασίλισσα (φωτό & βίντεο)

Το παλάτι "ξεκαθάρισε" το τοπίο

Ασταμάτητα φουντώνουν οι φήμες για την Πριγκίπισσα Kate και την κατάσταση της υγείας της.

Όλα αυτά τα μυθεύματα αναγκάζεται να ξεκαθαρίσει το παλάτι, καθώς η κατάσταση αυτή έχει παρατραβήξει.

Όλα τα μέσα έχουν κάνει εξώφυλλο την «εξαφάνιση» της Πριγκίπισσας, χωρίς να δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό.

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα

Εκπρόσωπος του Παλατιού απάντησε ότι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι καλά. Η Kate σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα».

Διαβάστε ακόμα:  Κέιτ Μίντλετον: Έξαλλο το Μπάκιγχαμ! Διαψεύδει τους ισχυρισμούς δημοσιογράφου για την υγεία της πριγκίπισσας - "Αυτά είναι ανοησίες!"

Οι βασιλικοί σχολιαστές, προειδοποίησαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή σχετικά με το γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απουσίαζε από το μνημόσυνο του νονού του, το οποίο αποδόθηκε σε απροσδιόριστο «προσωπικό λόγο» και αυτό ανησύχησε τον βρετανικό λαό.

Είναι άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του, της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η βασιλική οικογένεια έχει δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή… αλλά

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη MailOnline ότι οι βασιλικοί «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικοί καιροί» δεδομένων των πρόσφατων προβλημάτων υγείας του Charles και της Kate.

«Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα William την τελευταία στιγμή, θα υπάρξουν αναπόφευκτα εικασίες, μερικές από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας», είπε.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες μέρες της πριγκίπισσας Κέιτ πίσω στην οικογένεια της - Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια της μητέρας της, Κάρολ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ