Τραγωδία με δύο νέους 20 και 21ος ετών νεκρούς στην Αριδαία: Το αυτοκίνητο έπεσε σε κολώνα διαλύθηκε - Πως έγινε το δυστύχημα (βίντεο)

Σοβαρά τραυματίας και ένας 20χρονος που επέβαινε στο όχημα

 

Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο συνεχίζεται με νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Δύο νεαροί άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κωνσταντίας – Εξαπλατάνου, στην περιοχή της Αριδαίας (δήμος Αλμωπίας).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα -υπό άγνωστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά σε τσιμεντένια περίφραξη και ακολούθως σε κολόνα φωτισμού, όπου ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 20χρονου οδηγού, του επίσης 20χρονου συνεπιβάτη κι ενός ακόμα επιβάτη 21 ετών. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του δεύτερου και του τρίτου.

Ο 20χρονος οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το ΑΤ Αλμωπίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ