Όταν ο Σπύρος Σούλης πήγε στα Oscars: «Ξαφνικά βλέπω δίπλα μου την Meryl Streep» - «Έφαγα burger για να το παίξω cool στο after party» (φωτό)

Μία συγκλονιστική βραδιά για τον διακοσμητή!

Ο αγαπημένος μας διακοσμητής και αρχιτέκτονας, Σπύρος Σούλης παραβρέθηκε στην 96η απονομή των βραβείων Oscar και έδειχνε φανταστικός. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που πάει στα Oscars ο διακοσμητής μας!

Είχε ξαναπάει στην 89η τελετή απονομή των βραβείων μαζί με τον αγαπημένο του φίλο και Executive Vice President & Chief Financial Officer of Global Operations της Universal Entertainment , Arturo Barquet.

Φόρεσε ένα μαύρο tuxedo με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν και μας περιγράφει την εμπειρία του!

Διαβάστε ακόμα: Σπύρος Σούλης: Δεν έχετε πλυντήριο πιάτων; Οι 6 συμβουλές για να κάνετε πιο εύκολα το πλύσιμό τους !

Πιο συγκεκριμένα στην λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram γράφει μεταξύ άλλων: «Στα διαλείμματα η αίθουσα άδειαζε και τα μπαρ γέμιζαν, (μέχρι το τέλος οι περισσότεροι έκαναν οκτάρια), πήγαμε πίσω από την σκηνή και έδωσα ένα ελληνικό τσιγάρο στην Kirsten Dunst - γιατί είχε άγχος πριν βγει να παρουσιάσει ένα βραβείο (μου το ζήτησε, μην με μαλώνετε!), είδα την Meryl Streep δίπλα μου και έμεινα «κολώνα», άνοιξε ξαφνικά η πόρτα ακριβώς εκεί που καθόμασταν και βγήκε ο Justin ο Timberlake και τραγούδαγε περπατώντας στον διάδρομο, μόλις σηκωνόμασταν από τις θέσεις μας αυτές γέμιζαν με «seat fillers», δηλαδή ανθρώπους ντυμένους με σμόκιν και τουαλέτες και διαμάντια (η δουλειά τους είναι να κάθονται για να μην φαίνεται ποτέ η αίθουσα άδεια) - και άλλα τόσα πολλά που δεν θα ξεχάσω. Εδώ να προσθέσω ότι ανάμεσα στην απονομή και το πάρτυ μετά, πήγαμε και φάγαμε μπέργκερς για να μην τρώμε στο πάρτι και να το παίζουμε κουλ. Και φυσικά άλλαξα και σμόκιν, λες και είχα κερδίσει Όσκαρ και θα με έκραζαν τα περιοδικά αν φορούσα τα ίδια ρούχα».

Για το after party ο Σπύρος Σούλης επέλεξε ένα velvet κόκκινο σακάκι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

images by instagram

Διαβάστε ακόμα: Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει τα 6 πράγματα που χρειάζεται κάθε υπνοδωμάτιο - Μετατρέψτε το σε έναν χώρο απόλυτης χαλάρωσης !

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ