Η κορυφαία royal δημοσιογράφος Sarah Vine γράφει: «William & Kate πείτε επιτέλους τι πραγματικά συμβαίνει» - «Δώστε τέλος στην παραφιλολογία» (φωτό & βίντεο)

Ένα μυστήριο που παραμένει άλυτο!

Όλα όσα γράφει η καλύτερη και πασίγνωστη δημοσιογράφος των royals Sarah Vine αποσαφηνίζει την κατάσταση του Παλατιού και το τι συμβαίνει πραγματικά με την Πριγκίπισσα Kate & τον Πρίγκιπα William!

«Ας ξεκινήσουμε με το mea culpa της φωτογραφίας για την Ημέρα της Μητέρας, την παραδοχή της ότι ήταν αυτή που επιμελήθηκε την εικόνα. Σαφώς με σκοπό να ρίξει τους τόνους, όμως η δήλωσή της πρόσθεσε, αν μη τι άλλο, άλλο ένα στρώμα στο μιλφέιγ των συνωμοσιών, εγείροντας πολύ περισσότερα ερωτήματα από όσα απάντησε.

Για αρχή, η ιδέα της Πριγκίπισσας να σκύβει μπροστά σε ένα laptop να ταλαιπωρείται με ένα οικογενειακό στιγμιότυπο στο Photoshop φαίνεται πολύ περίεργη.

Δεν υποτίθεται ότι αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιά; Δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει με τα βράδια της; Εξάλλου, τι θα μπορούσε να ήταν τόσο λάθος με μια απλή φωτογραφία της και των παιδιών που δικαιολογούσε τόση επεξεργασία;

Και ακόμα κι αν χρειαζόταν λίγο ρετούς (εξάλλου, οι περισσότερες επίσημες φωτογραφίες αυτές τις μέρες έχουν λίγη βοήθεια από τις νεράιδες του φίλτρου), το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει έναν επαγγελματία διαθέσιμο για να πραγματοποιήσει τέτοιες βελτιώσεις; 

Διαβάστε ακόμα: Φουντώνουν τα σενάρια για την πραγματική κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ - Η φωτό είναι από εξώφυλλο της Vogue του 2016, υποστηρίζουν (βίντεο)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κοινό τρέφει τεράστια στοργή για την Kate, τον William, και για τα παιδιά τους και πολλή ενσυναίσθηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Ακόμα πιο περίεργο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει πραγματικά στη φωτογραφία, είναι μία λεπτομέρεια που κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτό.

instagram

Μιλάω, φυσικά, για το γεγονός ότι η Πριγκίπισσα δεν φοράει κανένα από τα δαχτυλίδια της. Είναι αλήθεια ότι δεν φοράει πάντα το δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια και ζαφείρι.

Αλλά η βέρα του γάμου της; Πότε εθεάθη ποτέ η Πριγκίπισσα της Ουαλίας χωρίς αυτή;

Βέβαια, μπορεί να υπάρχει ένας πολύ καλός ιατρικός λόγος για τον οποίο δεν το φοράει. Όπως εξήγησε ο Dr Martin Scurr στην Daily Mail, οι γιατροί της θα μπορούσαν να της είχαν συμβουλεύσει να μην το κάνει σε περίπτωση που οι αρθρώσεις της διογκωθούν μετά την επέμβαση ή ως αποτέλεσμα ορισμένων φαρμάκων. Ή ίσως έχει χάσει λίγο βάρος, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, και δεν θέλει να διακινδυνεύσει να γλιστρήσει από το δάχτυλό της.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν επρόκειτο να τροποποιήσετε ψηφιακά οτιδήποτε σχετικά με την εικόνα, δεν θα ήταν αυτό; Ξεχάστε το μανίκι της Σάρλοτ, απλώς ξαναβάλτε τη βέρα. 

Ειδικά επειδή ο πρίγκιπας δεν ήταν ακριβώς ο ίδιος τον τελευταίο καιρό, αποτυγχάνοντας όπως έκανε να εμφανιστεί στο μνημόσυνο του αείμνηστου Βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου πριν από μερικές εβδομάδες, ακυρώνοντας με λιγότερο από μία ώρα ειδοποίηση λόγω 'προσωπικό θέμα'.

Αυτός δεν ήταν ο οποιοσδήποτε, ήταν ο νονός του - και το όνομα του πρίγκιπα ήταν στην παραγγελία. Επιπλέον, το παρεκκλήσι απέχει μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι του στην περιοχή του Κάστρου του Windsor. Πόσο σοβαρό μπορεί να ήταν ένα «προσωπικό ζήτημα» που δεν μπορούσε να ξεφύγει για μια ώρα περίπου;

Όλα αυτά κάνουν την απουσία εκείνης της βέρας σε μια φωτογραφία την οποία η πριγκίπισσα, κατά τη δική της παραδοχή, πέρασε πολύ χρόνο για να επεξεργαστεί ακόμη πιο μυστήρια. 

Το κάνει να φαίνεται σχεδόν εσκεμμένο, μια δήλωση από μόνη της. Αν δεν είναι εκεί, θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι δεν την θέλει εκεί; 

Σίγουρα αυτό το στιγμιότυπο που έφυγαν από το Windsor στο αυτοκίνητο μαζί χθες ήταν λιγότερο από ενθαρρυντικό. Δεν έδειχναν ακριβώς ευδιάθετοι, εκείνη με την πλάτη της στην κάμερα σε σκιερό προφίλ και εκείνος κοιτούσε μελαγχολικά τα χαρτιά του.

Φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μην σημαίνουν τίποτα.  Και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα εδώ. Όσο κι αν θα ήθελα να σκεφτώ ότι, όπως συμβαίνει τόσο συχνά στη ζωή, αυτό είναι περισσότερο κόλπο παρά συνωμοσία, σε κάθε στροφή η συνδυασμένη αυθάδεια του Παλατιού του Κένσινγκτον και, ας είμαστε ειλικρινείς, η συμπεριφορά του Πρίγκιπα και η ίδια η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνωμοτούν για να κάνουν κάποιον να σκεφτεί το αντίθετο.

Δεν το λέω από κριτική, περισσότερο από γνήσια ανησυχία για το ζευγάρι και την ευημερία του. Άλλωστε, η ζωή στη βασιλική γυάλα δεν είναι καθόλου εύκολη. Η πριγκίπισσα είχε σαφώς μια πολύ άσχημη εγχείρηση και φτάνει στο τέλος μιας πολύ δύσκολης και αποσταθεροποιητικής περιόδου και για τους δύο.

Δεν πρέπει να υποτιμάμε τη συναισθηματική πίεση – κοινή σε ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια. 

instagram

Θυμηθείτε σε αυτό το σημείο και τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά Καρόλου, και αναπόφευκτα ήταν λίγο ανησυχητικοί μήνες.

Αξίζει επίσης να θυμόμαστε ότι από την πλευρά της οικογένειας της Κέιτ, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα. Η επιχείρηση των γονιών της, Party Pieces, απόπέρυσι έχει χρέη άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών. Αναπόφευκτα και αυτό θα συσχετίζεται.

Οπότε δεν λέω ότι δεν έχουν καλό λόγο να αισθάνονται κάπως αποδιοργανωμένοι. Ακριβώς επειδή αν είσαι βασιλιάς δεν σημαίνει ότι η ζωή είναι μόνο διαμάντια και τιάρες, μακριά από αυτό.

Αλλά η δυσκολία με την εικόνα είναι ότι στην πραγματικότητα είναι ένα ψέμα. Το χειρότερο αυτή την στιγμή είναι πως μοιάζει με ένα ψέμα που επινοήθηκε για να κρύψει άλλα ψέματα, ένα κλασικό παράδειγμα αυτής της παλιάς παροιμίας: δεν είναι το έγκλημα που σε πιάνει, αλλά η συγκάλυψη. Και υπάρχει μόνο ένας τρόπος να βάλετε ένα τέλος σε αυτό: Ξεκαθαρίστε τι πραγματικά συμβαίνει - ή κινδυνεύετε να πνιγείτε σε ένα τέλμα που δημιουργήσατε οι ίδιοι».

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Κατακλύζεται το διαδίκτυο από νοσταλγία για την ασθενή Royal – Δείτε βίντεο & φωτογραφίες με τις καλύτερες στιγμές της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ