H σοφία της Jane Fonda: «Δεν μετανιώνω για τους τρεις γάμους μου» - «Όταν ερωτεύτηκα ξανά δεν είχα ανάγκη τον άνδρα -σύζυγο αλλά… (φωτό & βίντεο)

Οι υπέροχες απόψεις της!

Η θρυλική ηθοποιός Jane Fonda σε μία συνέντευξη που έδωσε το 2011 και μιλά ανοιχτά για τους τρείς γάμους της.

Αναφέρει ότι δεν τους μετανιώνει καθόλου και ότι έμαθε πάρα πολλά για την ζωή και από τους τρεις.

Όταν χώρισε με τον Ted Turner, ο οποίος ήταν ο τρίτος γάμος της, η jane ήταν μόλις 62 χρονών και τότε είναι που το κατάλαβε!

Η ηθοποιός αντιλήφθηκε ότι ένιωθε ολοκληρωμένη, χωρίς κανέναν άντρα.

Ως τότε αισθανόταν ότι στους γάμους της, ο ένας ολοκλήρωνε, ο ένας τον άλλον, αυτό όμως ήταν λάθος.

Για να είναι μία σχέση υγιής πρέπει τα άτομα να ξέρουν τι θέλουν, να είναι και τα δύο ολοκληρωμένα!

Οπότε κατά αυτόν τον τρόπο, όταν ερωτεύτηκε ξανά δεν έψαχνε έναν άντρα να την συμπληρώσει, γιατί ένιωθε ήδη ολοκληρωμένη.

Διαβάστε ακόμα: Jane Fonda με φίλες 70άρες, 80άρες+ δεν το βάζουν κάτω: Με την γυμνάστρια τους σε μία πόζα γυναικείας ενδυνάμωσης

Λίγα λόγια για την προσωπική της ζωή:

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Jane Fonda είναι βραβευμένη δύο φορές με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Πέρα από τη συμμετοχή της σε πολυάριθμες παραγωγές του θεάτρου και του κινηματογράφου είναι γνωστή για το ακτιβιστικό της έργο κατά τη διάρκεια του πολέμου των ΗΠΑ με το Βιετνάμ και για άλλα πολλά!

Ο πρώτος γάμος της ηθοποιού έγινε το 1965 η Fonda παντρεύτηκε τον Γάλλο σκηνοθέτη Roger Vadim ο οποίος τη σκηνοθέτησε το 1968 στην καλτ πλέον ταινία Μπαρμπαρέλα (Barbarella). Την ίδια χρονιά η Fonda απέκτησε το πρώτο της παιδί, τη Vanessa Vadim

Η ζωή με το Roger Vadim διεύρυνε τους ορίζοντες της Jane, η οποία μυήθηκε στην έντονη και ταραχώδη πολιτικοποίηση και άλλαξε τον τρόπο σκέψης της, πράγμα που άρχισε να γίνεται εμφανές και στη δουλεία της ως ηθοποιός εφόσον το ταλέντο της άρχισε να ωριμάζει. 

Το 1972 συμμετείχε στην ταινία του Ζαν-Λυκ Γκοντάρ Όλα πάνε καλά (Tout va bien), ενώ ένα χρόνο μετά χώρισε από τον Roger Vadim και παντρεύτηκε τον Aμερικάνο ακτιβιστή Tom Hayden με τον οποίο απέκτησε ένα γιο τον Tom Garity.

Το 1990 η Jane Fonda πήρε διαζύγιο από το δεύτερό της σύζυγο, τον Tom Hayden κι ένα χρόνο αργότερα, την ημέρα των γενεθλίων της παντρεύτηκε τον ιδρυτή του ειδησεογραφικού δικτύου CNN, Ted Turner κι αποσύρθηκε από τον χώρο της υποκριτικής. 

Η νέα χιλιετία βρήκε τη Fonda να χωρίζει από τον Ted Turner το 2000 και να επιστρέφει στο χώρο της 7ης τέχνης, του θεάτρου, του πολιτικού ακτιβισμού και του αερόμπικ. 

Διαβάστε ακόμα: Η Τζέιν Φόντα δεν τα παρατά: Ένθερμη υποστηρίκτρια της Greenpeace – Βρίσκει συμμάχους στα 86 της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ