Γυναίκα περιγράφει τον τρόμο από τον πρώην σύζυγό της: Την καταδίωξε, την τράκαρε 7 φορές με το όχημά του, τη σταμάτησε, πήγε για να την πνίξει (βίντεο)

Η γυναίκα σώθηκε από τα χέρια του πρώην συζύγου της, από περαστικούς και έτρεξε στην αστυνομία, όπου μετά από νέα καταδίωξη τον συνέλαβαν

Τα όσα βίωσε μία γυναίκα στην Ελευσίνα από τον πρώην σύζυγό της προκαλούν τρόμο. Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, επειδή πολύ απλά του είπε ότι θέλει να χωρίσουν.

Η γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, τον είχε καταγγείλει και η αστυνομία της είχε εγκαταστήσει panic button, όμως δεν πρόλαβε να το πατήσει.

Ξεκίνησε το πρωί για τη δουλειά της όταν ο πρώην άντρας της την παρακολούθησε την καταδίωξε με το αυτοκίνητό του, την εμβόλισε και στη συνέχεια της επιτέθηκε, μπαίνοντας στο όχημά της από το παράθυρο προσπαθώντας να την πνίξει.

Η καταδίωξη διήρκησε αρκετά λεπτά. Η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία για να τον καταγγείλει αμέσως μετά το περιστατικό. Μάλιστα, εκείνος πέρασε με το όχημα του έξω από το τμήμα για να την εντοπίσει. Μόλις τον είδαν οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν σε Ελευσίνα και Μάνδρα, όπως φαίνεται και στο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Star

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρει η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στη Σπάρτη: «Με έριξε κάτω και με χτύπαγε στο πάτωμα» - «Προσπάθησε να με πνίξει» (βίντεο)

Ο 44χρονος έφτασε μέχρι το σπίτι του και άρχισε να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα. Τελικά οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.


«Η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πάει στην δουλειά της. Εκείνος ξεκίνησε να την καταδιώκει με το όχημα του που βλέπετε στη φωτογραφία. Οι φθορές και στα δυο αυτοκίνητα είναι από τους 7 εμβολισμούς που προκάλεσε ο δράστης. Την τράκαρε για να την ακινητοποιήσει», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν πρόλαβε να πατήσει ούτε το panic button

Η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύπτει στο Star: «Λογομαχήσαμε κι άρχισε να με κυνηγάει. Του είχα πει να χωρίσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμουν κακοποιητική συμπεριφορά από εκείνον. Με έχει πιάσει και από τον λαιμό. Προσπάθησα να πατήσω το panic button που μου είχαν εγκαταστήσει οι αστυνομικοί στο κινητό μου αλλά από την ταραχή μου δεν τα κατάφερα».

Διαβάστε ακόμα: Λάρισα: Ξυλοκόπησε την 35χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου - Τσακώθηκαν και την έστειλε στο νοσοκομείο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ