Η Πριγκίπισσα και διάδοχος του βελγικού θρόνου Ελισάβετ υποδέχεται τον Μπαράκ Ομπάμα – Λαμπερός, με θετική ενέργεια πάντα ο πρώην πλανητάρχης (φωτό)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ταξίδεψε στο Βέλγιο για να φιλοξενήσει ένα τεχνολογικό συνέδριο

Ο Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου υποδέχτηκε, σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου, τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, στο Κάστρο του Λάκεν, μαζί με την μεγάλη του κόρη, πριγκίπισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Point de Vue, o πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ταξίδεψε στο Βέλγιο για να φιλοξενήσει συνέδριο για τις νέες τεχνολογίες, λίγες ημέρες πριν το Φεστιβάλ Supernova στην Αμβέρσα, στο οποίο θα παρουσιαστούν καταξιωμένοι ομιλητές από επώνυμες εταιρείες του τεχνολογικού τομέα.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου στην Αφρική: Παίζει ποδόσφαιρο και βάζει γκολ -Καθαρίζει σπόρους κακάο σε άψογο dress code της Ακτής του Ελεφαντοστού (φωτό)

H 22χρονη Πριγκίπισσα Ελισάβετ είναι η πρώτη κόρη από τα 4 παιδιά του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου.

Οι γονείς της είναι ο Βασιλιάς Φίλιππος των Βέλγων και το μεγαλύτερο παιδί του Βασιλιά Αλβέρτου Β΄ και της Βασίλισσας Πάολας. 

Είναι παντρεμένος με τη Ματθίλδη ντ Ουντεκέμ ντ Ακόζ.

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ ακολουθεί πιστά τις υπέροχες στιλιστικές επιλογές της μητέρας της, Βασίλισσας Ματθίλδης.

Επέλεξε ένα υπέροχο royal μπλε κουστούμι που τονίζει τα υπέροχα χρυσαφένια της μαλλιά και τα γαλάζια της μάτια.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου: Με ολόλευκο παλτό Giorgio Armani έκανε το απόλυτο σικ look - Αποτελεί inspo για όλες τις γυναίκες! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ