Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο - Ισορροπία & ευκολία στις επαφές μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο και σχηματίζει αρκετά θετικές όψεις με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο δημιουργώντας μεγαλύτερη ισορροπία μέσα μας και μια ευκολία στις επαφές μας με τους άλλους. Σαφώς για τα παρορμητικά ζώδια Καρκίνους, Ζυγούς, Κριούς και Αιγόκερους είναι μια πιο απαιτητική μέρα σε υψηλούς ρυθμούς. Το βράδυ στις 20:52 θα βγει για λίγη ώρα σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 21: 33 που θα περάσει στον ενθουσιώδη Λέοντα. Από απόψε και μέχρι και την Παρασκευή θα έχουμε μια πιο έντονη επικαιρότητα τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά πιεστική η Τρίτη καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις απογευματινές ώρες ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε το πρωί που θα υπάρχει καλύτερο κλίμα και ατμόσφαιρα. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σημερινή μέρα καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους ώστε να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς. Επειδή τις επόμενες ημέρες θα ζοριστείτε περισσότερο μην αναβάλλετε σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο με τις θετικές της όψεις στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Είναι μια θετική μέρα για συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος ή συζητήσεις επ’ αυτών. Ακόμη προσπαθήστε να είστε πιο γλυκείς με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ