Στις επάλξεις ο Βασιλιάς Κάρολος παρά τον καρκίνο: Τίμησε Βετεράνους Πολέμου – Δεν κατάφερε να πάει στην δεξίωση (φωτό)

Η αδελφή του, Πριγκίπισσα Άννα πραγματοποίησε την δεξίωση εκ μέρους του

Χθες το απόγευμα ο Βασιλιάς Κάρολος συνάντησε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ 200 βετεράνους του Πολέμου της Κορέας, το λεγόμενου "Ξεχασμένου Πολέμου".

Τους ευχαρίστησε με αφορμή τα 70 χρόνια που πέρασαν από την υπογραφή της ανακωχής που τερμάτισε τη σύγκρουση.

Η Μεγάλη Βρετανία είχε στείλει 60.000 προσωπικό υπηρεσίας και 1.100 έχασαν τη ζωή τους.

Την βραδινή δεξίωση συνέχισε η αδελφή του, Πριγκίπισσα Άννα και η νύφη του και σύζυγός του μικρού του αδελφού Έντουαρτ, η Δούκισσα Σόφι, καθώς ο μονάρχης της Αγγλίας δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Η υγεία του είναι πραγματικά επιβαρυμένη και οι θεραπείες που κάνει για τον καρκίνο πολύ έντονες, όποτε και μόνο που εμφανίζεται ακόμα στην βασιλική σκηνή, προκαλεί εντύπωση.

Η Πριγκίπισσα Άννα διάβασε ένα μήνυμα από τον Βασιλιά, το οποίο έγραφε: "Χαιρετίζουμε όλους εκείνους που παραμένουν ανάμεσά μας και προσφέρουμε την πιο εγκάρδια και αθάνατη ευγνωμοσύνη μας για εκείνους που έχουν φύγει. Η υπηρεσία σας και η θυσία σας θα αντηχήσουν ανά τους αιώνες”.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Edward & Πριγκίπισσα Sophie: Το ανερχόμενο «ήσυχο» ζευγάρι στο ανεμοδαρμένο Buckingham – Η παρηγοριά των Άγγλων που ξέμειναν από royals (φωτό & βίντεο)

Δυνατός, ο Βασιλιάς!

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί ο βασιλιάς Κάρολος: «Θα σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου» - Το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι «χτυπήθηκε» από καρκίνο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ