Η "London Clinic" απαντά: "Λαμβάνονται πειθαρχικά μέτρα για την παραβίαση του ιατρικού φακέλου της πριγκίπισσας Κέιτ"

Η επίσημη ανακοίνωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο

Φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το ζήτημα της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ.

Χθες, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Mirror αποκαλύφθηκε ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού της κλινικής London Clinic, που νοσηλευόταν η 42χρονη τον Ιανουάριο, προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο της Κέιτ.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Kate: Θρίλερ με τον ιατρικό της φάκελο – Ποιοι προσπάθησαν να τον «κλέψουν» από την κλινική (φωτό & βίντεο)

Αρχικά δεν υπήρξε κάποια απάντηση εκ μέρους τους, ωστόσο πριν μερικά 24ωρα ο διευθύνων σύμβουλος Αλ Ράσελ υπέγραψε επίσημη ανακοίνωση λέγοντας:

"Όλοι στην Κλινική του Λονδίνου έχουν πλήρη επίγνωση των ατομικών, επαγγελματικών, ηθικών και νομικών καθηκόντων μας όσον αφορά την εμπιστευτικότητα των ασθενών", δήλωσε αρχικά Αλ Ράσελ.

"Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την εξαιρετική φροντίδα και διακριτικότητα που στοχεύουμε να προσφέρουμε σε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Έχουμε σε εφαρμογή συστήματα για την παρακολούθηση της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα ερευνητικά, ρυθμιστικά και πειθαρχικά μέτρα" αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της κλινικής.

"Δεν υπάρχει χώρος στο νοσοκομείο μας για όσους παραβιάζουν σκόπιμα την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε από τους ασθενείς ή τους συναδέλφους μας", κατέληξε.

Ωστόσο, και πάλι δεν υπάρχει μία σαφής εικόνα για το ποιος ευθύνεται τελικά στην παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Διαβάστε ακόμη: Νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ - Μαζί με τον σύζυγο της Γουίλιαμ ψωνίζουν φρέσκα προϊόντα - «Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

Αναφορικά με το Παλάτι του Κένσινγκτον, που είναι το μόνο αρμόδιο για να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για την πριγκίπισσα, δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση ...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ