Η Όλγα Κεφαλογιάννη φόρεσε μια ονειρεμένη burgundy φούστα με παγιέτες και ton sur ton σατέν μπλούζα - Όλες οι λαμπερές παρουσίες στο Μουσείο της Ακρόπολης (φωτό)

Φανταστική εμφάνιση αντάξια της περίστασης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της βράβευσης προς τιμήν της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με το Women Political Leaders Trailblazer Award στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Το Δίκτυο Women Political Leaders πραγματοποίησε σύνοδο κορυφής στην Αθήνα με τίτλο "Η Δημοκρατία στον 21ο αιώνα".

Διαβάστε ακόμη: Το προεδρικό Μέγαρο γέμισε γυναίκες! Καλεσμένες της Κατερίνας Σακελλαροπούλου - Προεδρίνες & πρωθυπουργίνες από όλον τον κόσμο (φωτό-βίντεο)

Κατά την ομιλία της, η κυρία Σακελλαροπούλου, χαιρέτησε τις παρευρισκόμενες, κάνοντας λόγο για κορυφαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, γυναίκες που ανοίγουν δρόμους εφαρμόζοντας έμπρακτα την αρχή της ισότητας των φύλων ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, εμπλουτίζοντας την πολιτική με διαφορετικές εμπειρίες, ενδιαφέροντα, συμπεριφορές, συστήματα αξιών, ενισχύοντας την Δημοκρατία.

Υποστήριξε ότι «Όλες εμείς οι γυναίκες που κατέχουμε ηγετικές πολιτικές θέσεις οφείλουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εξάλειψη των ανισοτήτων που καταδικάζουν στη σιωπή και τον αποκλεισμό τις ομόφυλές μας» και κατέληξε λέγοντας ότι «Πρόκειται για ηθικό και πολιτικό μας καθήκον. Για ένα μεταμορφωτικό όραμα που δεν περιορίζεται στις κοινωνίες μας αλλά αγκαλιάζει ολόκληρο τον κόσμο, προσβλέποντας σ’ ένα μέλλον δικαιοσύνης, ισότητας και ελευθερίας, των πολύτιμων όσο και εύθραυστων αξιών που αποτελούν τους πυλώνες της πολιτικής μας ύπαρξης».

Διαβάστε ακόμη: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα τιμηθεί με το βραβείο WPL Trailblazer Award - Η πρώτη Ελληνίδα στο ύπατο αξίωμα της χώρας - Παρούσα και η Όλγα Κεφαλογιάννη ως πρέσβειρα του δικτύου (φωτό)

Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε ένα φανταστικό glamorous look.

Την είδαμε με μία burgundy midi sequin φούστα, την οποία συνδύασε εξαιρετικά με ton sur ton λιλά σατέν μπλούζα με κοντό μανίκι.

Τέλος, έκανε μία "safe" επιλογή στα παπούτσια με nude γόβες με λουράκια και ασορτί τσάντα φάκελο.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Αρκετά μίνιμαλ στα αξεσουάρ προτίμησε ένα λαμπερό ζευγάρι κρίκων με κρύσταλλα.

Το μακιγιάζ της ήταν έντονο με χρωματικές αποχρώσεις που ταίριαζαν στο μοντέρνο σύνολο της.

Πηγή φωτογραφιών: EUROKINISSI

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ