Αυτός είναι ο 22χρονος γιος του Michael Jackson - O Blanket πάει στα δικαστήρια - Η άπληστη γιαγιά του πήρε ήδη 55 εκατ. δολ. μετά τον θάνατο του σούπερ σταρ γιου της

Ο Βασιλιάς της ποπ πέθανε το 2009

Διαφορές σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Michael Jackson έχουν o γιος του, Blanket με τη γιαγιά του Katherine.

 O 22χρονος φαίνεται ότι κατέθεσε αίτηση για να εμποδίσει την Katherine Jackson να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της περιουσίας του βασιλιά της ποπ που πέθανε το 2009, για να χρηματοδοτήσει μια συνεχιζόμενη νομική διαμάχη, σύμφωνα με το TMZ.

Τα τελευταία 15 χρόνια η 93χρονη έχει λάβει περισσότερα από 55 εκατομμύρια δολάρια.

H είδηση έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκε ότι η Sony αγόρασε μέρος του καταλόγου του Jackson για 600 εκατομμύρια δολάρια.

Ποιος είναι ο Blanket, ο μικρότερος γιος του Michael Jackson

Ο Bigi είναι ο μικρότερος γιος του Michael Jackson. Γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας το 2002, ενώ έχει δύο μεγαλύτερα αδέλφια, τον Πρινς και την Πάρις.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pics: Όταν η Lady D γνώρισε τον Michael Jackson - Με κίτρινο ταγιέρ η πριγκίπισσα, τον είχε ρωτήσει αν θα παίξει το «dirty Diana»

instagram @bigijackson

Αν και ο Bigi παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, έγινε πρωτοσέλιδο μετά από μια σπάνια έξοδό του την περασμένη εβδομάδα. O Bigi βρέθηκε στο Λος Άντζελες στις 14 Μαρτίου και έμοιαζε αγνώριστος.

Ενώ η 25χρονη αδελφή του ακολούθησε καριέρα ηθοποιού και ο 27χρονος αδελφός του πήρε πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount το 2019, ο Bigi ενδιαφέρεται για την παραγωγή ταινιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ