Εξοδούχος ο Στέφανος Κασσελάκης από τον στρατό – Η επίσκεψη στο μαρτυρικό Δίστομο – Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος

«Επέλεξα λοιπόν να πάρω την έξοδό μου για συγκεκριμένο λόγο: Για να επισκεφθώ το Δίστομο. Εκεί που το 1944, οι ναζί έσφαξαν 229 άμαχους Έλληνες»

Σήμερα είναι η πρώτη έξοδος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τον στρατό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ανάρτηση κοινωνικά δίκτυα με αφορμή την έξοδό του και επισκέφθηκε το Δίστομο. 

Μάλιστα, αναφέρει ότι «Πήγα στο Δίστομο με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θα παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την Ελληνική Επανάσταση».

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει: 

Σήμερα είμαι εξοδούχος στρατιώτης.
Ας ειρωνευτούν μερικές «πατριωτικές» κραυγές το ότι δικαιούμαι κιόλας έξοδο με θητεία μόνο 20 ημερών. Ας ειρωνευτούν και το ότι υπηρετώ μόνο 20 μέρες.
Δεν έφτιαξα τον νόμο. Τον τηρώ. Όπως θα τηρώ κάθε νόμο της χώρας, από όποια θέση.

Επέλεξα λοιπόν να πάρω την έξοδό μου για συγκεκριμένο λόγο: Για να επισκεφθώ το Δίστομο. Εκεί που το 1944, οι ναζί έσφαξαν 229 άμαχους Έλληνες.

Πήγα στο Δίστομο με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θα παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση.
Πήγα με τους φαντάρους που με ενθουσιασμό με συνόδεψαν – επειδή εκείνοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες της χώρας μας, επειδή εκείνοι είναι υπερήφανοι για το έθνος μας, αν και είναι απογοητευμένοι από τη χώρα μας.

Και όσο εγώ ετοιμαζόμουν να παρελάσω για την πατρίδα μου, κάποιοι παρήλαυναν με ομοφοβικά ομοιώματα - καρνάβαλους.
Αναρωτιέμαι: Τι ακριβώς φοβούνται; Γιατί τόσο μένος;
Μένος που ενώνεται με εκείνο από τόσες εφημερίδες και site. Ένας πηχτός χυλός από fake news, χλευασμό, καθημερινή διαπόμπευση.  
Ένα ολόκληρο Σύστημα με κοινό στόχο έναν μόνο άνθρωπο. Έτσι συμβαίνει όταν κανείς δε σε κρατάει από πουθενά.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Η αναφορά στην Πόπη Τσαπανίδου, τις ευρωεκλογές, την "Καλλιόπη", ο "Κούλης" & η υπόσχεση - Πότε θα τον επισκεφθεί ο Τάιλερ (βίντεο)

Ελληνίδα και Έλληνα,
Αγαπητέ Συμπολίτη μου,
Να ξέρεις ότι σε σέβομαι. Από όποια θέση, και κυρίως από τη θέση του απλού συμπολίτη σου.

Σε σέβομαι σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε χειραγωγήσω, να μοντάρω την πραγματικότητα, να αποκρύψω στοιχεία, να αλλοιώσω, να μεθοδεύσω, να συγκαλύψω, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
Σκέψου την αλήθεια που βιώνεις, σκέψου το παράλογο που σου παρουσιάζουν ως κανονικό, υποτιμώντας τη νοημοσύνη σου.

Κι όπως σέβομαι εσένα, σέβομαι και τα παιδιά σου, τα οποία γνώρισα αυτές τις μέρες και με τα οποία έχω την τιμή να υπηρετώ αυτήν τη στιγμή.
Είναι φανταστικά παιδιά, νέοι που επιζητούν μια κοινωνία με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια. Βλέπουν μια ζωή προαποφασισμένη γι’ αυτούς, ένα παιχνίδι στημένο, ενώ θέλουν να μπορούν να ονειρευτούν – όχι έξω, εδώ, στην πατρίδα τους, στην Ελλάδα!
*Είναι τόσο κρίσιμες πλέον οι στιγμές, που αποφάσισα να σας απευθυνθώ και δια ζώσης με βίντεο που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε ακόμα: Στην παρέλαση ο Στέφανος Κασσελάκης: Κάνει πρόβες & είχε το πρώτο του επισκεπτήριο - Σήμερα είναι "αγγαρεία" μαγειρεία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ