Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με ένα συγκινητικό post ανακοινώνει την αποβολή της στο 3ο μήνα: «Μην αφήσετε τον φόβο να σας στερήσει την χαρά της επόμενης εγκυμοσύνης»

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δίνει κουράγιο σε άλλες γυναίκες μέσα από την άσχημη εμπειρία της

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έκανε μία ανάρτηση στο Instagram που συγκίνησε κάθε γυναίκα.

Δυστυχώς, η κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννα Λάτση, ήταν έγκυος και απέβαλε.

Σύμφωνα με την ίδια, όλα πήγαιναν μία χαρά, ώσπου τον τρίτο μήνα απέβαλε το παιδάκι της. 

Μέσα από αυτή την ανάρτηση δίνει κουράγιο, δύναμη και περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στις υπόλοιπες γυναίκες.

"Μην αφήσετε τον φόβο να σας στερήσει την χαρά και τον εορτασμό της επόμενης εγκυμοσύνης! Είναι μια μαγική περίοδος που μας αξίζει να ευχαριστιόμαστε στο έπακρο. Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη"

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα: Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με τον γιο της πάνω σε μία αγελαδίτσα - "Όχι στις παραδόσεις που προκαλούν πόνο & φόβο - Βίγκαν σουβλάκια λοιπόν!" (φωτό)

Πλάι της έχει τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη που την στηρίζει σε όλα και τον μικρούλη της Νίκο να τους γεμίζει αγάπη και δύναμη. 

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση συμπληρώνει ότι "Τα συναισθήματα πολλά, η σκέψη όμως μια: η επόμενη ημέρα που συνήθως είναι λίγο πιο εύκολη από την προηγούμενη. Όπως λέει και ο Νίκος, «το μπεμπέ είναι στον ουρανό τώρα».
Εάν έχω ένα μήνυμα να δώσω σε όποια γυναίκα βιώνει το ίδιο, είναι ότι θα χαμογελάσει και πάλι. Για εμένα συνέβει πολύ πιο γρήγορα από τι περίμενα - κατάφερα να νιώσω πραγματικά ευτυχισμένη μόλις μια εβδομάδα μετά.
Όμως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και το να θρηνήσει κανείς αυτή την απώλεια ζωής απαραίτητο!".

Διαβάστε ακόμα: Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση προσφέρει δωρεάν κρυοσυντήρηση ωαρίων σε γυναίκες με καρκίνο - Με τον σύζυγο της, Βύρωνα Βασιλειάδη στο πλάι της για το μεγάλο στόχο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ