Σπάνια κοινή εμφάνιση της Βασίλισσας Σοφίας μαζί με την αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη - Παρακολούθησαν συναυλία για καλό σκοπό (φωτό)

Στηρίζουν τον αγώνα όσων πάσχουν από εξαρτήσεις

Ολοένα και πιο συχνά βλέπουμε τη Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας σε δημόσιες εμφανίσεις!

Φυσικά, λόγω διάφορων ερωτικών σκανδάλων γύρω από τα royal σαλόνια της χώρας προσπαθούν να "παραπλανήσουν" τον κόσμο και να προβάλλουν διαφορετικά πρότυπα.

Διαβάστε ακόμη: Οι σπανιότατες εμφανίσεις της Βασίλισσας Λετίσια μετά τις φήμες της παράλληλης σχέσης με τον κουνιάδο της - Η οργισμένη ανακοίνωση του παλατιού της Μαδρίτης (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σκάνδαλο στο παλάτι της Ισπανίας - Η βασίλισσα Λετίσια φέρεται να ήθελε παιδί με τον εραστή της - Σχεδίαζαν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες

instagram @casarealdeespana

Αυτή τη φορά είδαμε την 85χρονη στα εγκαίνια της Πασχαλινή της διαμονή στη Μαγιόρκα, προεδρεύοντας στην ετήσια συναυλία για την ενίσχυση της αποκατάστασης των τοξικομανών.

Στο πλευρό της βρισκόταν η αδερφή της, Πριγκίπισσα Ειρήνη.

Στον Καθεδρικό Ναό της Palma De Mallorca, Spain η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Πανεπιστημίου των Βαλεαρίδων Νήσων έδωσαν, μια μοναδική παράσταση συνοδευόμενες από τις φωνές των εξαιρετικών σολίστ Irene Mas, Begona Gomez, Joan Lainez και Josep Miquel Ribot.

Πρόκειται για την ετήσια συναυλία που οργανώνεται για την ενίσχυση της Home Balears, η οποία μετράει ήδη 40 χρόνια συνεχούς στήριξης του αγώνα όσων πάσχουν από εξαρτήσεις.

Η μητέρα του Βασιλιά Φελίπε αγαπάει τη μουσική και ξέρει να παίζει και πιάνο.

Μέσω της Ανωτάτης Μουσικής Σχολής Reina Sofia, δίνει ευκαιρίες σε νέους, ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Από την πλευρά της η πριγκίπισσα Ειρήνη, έχει εξίσου στενή σχέση με την μουσική.

Υπήρξε μαθήτρια της πιανίστριας Τζίνα Μπαχάουερ, είχε δώσει ένα ιστορικό κονσέρτο στο Royal Festival Hall του Λονδίνου όπου, παρουσία της μητέρας της, βασίλισσας Φρειδερίκης και του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Στο τέλος, το κοινό χειροκροτούσε με θαυμασμό για τρία συνεχόμενα λεπτά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 81χρονη έχει διαγνωστεί με γνωστική παρακμή ( αποτελεί γνώρισμα της άνοιας και συχνά προηγείται της νόσου) και για αυτό έχει περιορίσει τις εμφανίσεις της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ