Χειρουργείο καρδιάς για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έβαλε βηματοδότη με νέα επέμβαση –«Γίνομαι μηχανή» (φωτό)

Ο  76χρονος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αντιμετώπισε το πρόβλημα στην καρδιά που είχε εκ γενετής με βηματοδότη

Με χιούμορ και καλή διάθεση αντιμετώπισε ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ το γεγονός ότι υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά.

Ειδικότερα, μιλώντας στο podcast του “Arnold’s Pump Club” για το θέμα υγείας του είπε πως σιγά σιγά μετατρέπεται σε μηχανή.

Το εκ γενετής καρδιακό... ελάττωμα

Ωστόσο, ο 76χρονος, ο οποίος είπε ότι γεννήθηκε με διγλώχινα αορτική βαλβίδα – ένα συγγενές καρδιακό ελάττωμα – πρόσθεσε ότι έχει λάβει τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που γεννήθηκαν με το ίδιο πρόβλημα.

«Μου λένε ότι το να μιλήσω για τις επεμβάσεις που έκανα, τους έδωσε κουράγιο και ελπίδα για να αντιμετωπίσουν το δικό τους πρόβλημα», εξήγησε.

«Με συμβούλεψαν ότι ήρθε η ώρα για βηματοδότη γιατί κάποιος ουλώδης ιστός από την προηγούμενη εγχείρησή μου είχε κάνει τον καρδιακό μου παλμό ακανόνιστο», είπε.

«Θέλω να ξέρετε ότι τα πάω υπέροχα! Έκανα την εγχείρησή μου τη Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή ήμουν ήδη σε μεγάλη περιβαλλοντική εκδήλωση με τη φίλη μου και συνάδελφό μου Τζέιν Φόντα» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pics: O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ την εποχή που έκανε body building – Συνεχίζει να «φουσκώνει» τους μυς του! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ