Σπάνια εμφάνιση των τριών παιδιών του Michael Jackson: O 27χρονος Prince, η 25χρονη Paris & ο 22χρονος Blanket - Υπέρκομψη η κόρη του αμφιλεγόμενου superstar (φωτό & βίντεο)

Όλοι μαζί για τον μπαμπά!

Τα παιδιά του Michael Jackson, Prince, Paris και Blanket Τζάκσον ηγούνται των αστέρων που παρευρέθηκαν στη πρεμιέρα του MJ: The Musical στο Prince Edward Theatre στο Λονδίνο την Τετάρτη.

Το θέατρο θα φιλοξενήσει το μιούζικαλ - το οποίο ήταν υποψήφιο για 10 βραβεία Tony - βασισμένο στη ζωή του θρυλικού τραγουδιστή.

Η Paris είναι 25 ετών και πραγματικά έλαμπε στην πρεμιέρα με ένα satin καφέ φόρεμα με ενδιαφέρον και ρομαντικό δέσιμο στο λαιμό.

Ο Prince είναι ο μεγαλύτερος και είναι 27 ετών.

Φορούσε ένα μαύρο κουστούμι με κόκκινο πουκάμισο.

Ο Michael Jackson απέκτησε την Paris και τον Prince με την Debbie Rowe με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1996 έως το 2000. 

Ο Blanket, 22 ετών, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Bigi, γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά η ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας είναι άγνωστη.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο 22χρονος γιος του Michael Jackson - O Blanket πάει στα δικαστήρια - Η άπληστη γιαγιά του πήρε ήδη 55 εκατ. δολ. μετά τον θάνατο του σούπερ σταρ γιου της

Η έξοδος των παιδιών του Jackson έρχεται εν μέσω μιας διαμάχης μεταξύ του Blanket και της μητέρας του Michael, Κatherine.

Αυτό συνέβη γιατί ανακοινώθηκε ότι η Sony αγόρασε μέρος του καταλόγου του Jackson για 600 εκατομμύρια δολάρια

Τα τρία παιδιά του Michael ήταν προφανώς υπέρ της πώλησης, ενώ η Κatherine έχει ασκήσει έφεση εναντίον της.

Ο Blanket υποστήριξε ότι η γιαγιά του θα πρέπει να πληρώσει τα δικά της νομικά έξοδα για την έφεση αντί να τα καλύψει η περιουσία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό People, η Katherine υποστηρίζει ότι η περιουσία, αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να αντέξει οικονομικά να πληρώσει τα νομικά της έξοδα και πρέπει να το κάνει.

Ο Michael Jackson πέθανε σε ηλικία 50 ετών το 2009 από καρδιακή ανακοπή που υπέστη μετά τη χορήγηση προποφόλης ως βοήθημα ύπνου.

Άφησε όλα τα χρήματά του στα τρία παιδιά του και στην Katherine, η οποία ανέλαβε την επιμέλεια του Prince, της Paris και του Blanket, οι οποίοι ήταν όλοι ανήλικοι όταν πέθανε ο Michael.

MJ: The Musical, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Myles Frost ως κεντρικός τραγουδιστής, έχει λάβει καλή υποδοχή από τους θαυμαστές του θεάτρου.

Όλοι πιστεύουν πως θα πάει πολύ καλά το musical!

Διαβάστε ακόμα: Ναόμπι Κάμπελ: Τα χρόνια πολλά στον Μάικλ Τζάκσον που θα γινόταν 65 - Η φιλία και η συνεργασία με τον βασιλιά της ποπ για το "In the closet"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ