Απολαύστε τα πρώτα 2.30 λεπτά του αιματοβαμμένου 2ου κύκλου του «Hannibal»! (βίντεο)

Ξέρουμε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε, γι αυτό δείτε την αρχή του δεύτερου κύκλου του «Hannibal». Bon appétit...

Ξέρουμε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε, γι αυτό δείτε την αρχή του δεύτερου κύκλου του «Hannibal». Bon appétit...


Oχι ότι δεν περιμέναμε ότι οι πρωταγωνιστές των «Matrix» και «Valhalla Rising» δε θα γύριζαν μία ικανοποιητική σκηνή μάχης σώμα με σώμα. Αλλά όταν μιλάμε για την πρώτη σκηνή του δεύτερου κύκλου του «Hannibal» όλα ανεβαίνουν πίστα. Γιατί δεν είναι μόνο το γυμνασμένο σώμα που παίζει ρόλο, αλλά κι ο διεστραμμένος ευφυής εγκέφαλος που παλεύει κι αυτός.

Επίσης πώς φτάσαμε στο να ανοίγει ο κύκλος με αυτή τη Hannibal vs. Crawford σκηνή; Εφόσον όλα στον πρώτο κύκλο έδειχναν ότι ο Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ είχε με επιτυχία παγιδεύσει τον Γουίλ Γκρέιχαμ ως ύποπτο για τις κατά συρροή δολοφονίες;

Ας μπούμε όμως στην κουζίνα του πιο επικίνδυνου καννίβαλου με όσες πληροφορίες έχουμε: η σκηνή με την οποία ξεκινά το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου δεύτερου κύκλου είναι flash forward. Βλέπουμε τον διευθυντή του FBI Τζακ Κρόφορντ (Λόρενς Φίσμπουρν) να αιφνιδιάζει τον Χάνιμπαλ (Μαντς Μίκελσεν) την ώρα που εκείνος μαγειρεύει. Γρήγορα το μειδίαμα των δύο αντρών σβήνει και γίνεται... αυτό (πρέπει να πατήσετε το play). Mετά το επεισόδιο συνεχίζει πισωγυρίζοντας το χρόνο μερικές εβδομάδες και πιάνοντας το νήμα του μυστηρίου από εκεί που το αφήσαμε: με τον Γουίλ στη φυλακή.

Ο δεύτερος κύκλος «Hannibal» ξεκινά στην Αμερική αυτή την Παρασκευή και σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα από τα κανάλια novacinema.


Δείτε εδώ το opening της 2ης σεζόν


Πηγή: flix.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ