Taylor Swift: Δισεκατομμυριούχος ετών 34 - Μπήκε στη λίστα του Forbes με 1 δισ. δολάρια περιουσία

Κι επίσημα billionaire ...

Στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου μπήκε η Taylor Swift σύμφωνα με το Forbes, αφού η περιοδεία της, Eras Tour, που περιλαμβάνει 152 συναυλίες σε πέντε ηπείρους, απέφερε έσοδα άνω του 1 δισ. δολαρίων.

Η 34χρονη σούπερ σταρ, η οποία έκλεψε την παράσταση στα φετινά Grammy κερδίζοντας για τέταρτη φορά το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς, λέγεται ότι έχει πλέον συγκεντρώσει περιουσία αξίας 1,1 δισ. δολαρίων.

«Η πιο διάσημη νεοεισερχόμενη είναι, φυσικά, η Τέιλορ Σουίφτ, της οποίας η περιοδεία “Eras Tour”, που σπάει ρεκόρ, σε πέντε ηπείρους, είναι η πρώτη που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα», γράφει το επιχειρηματικό περιοδικό.

«Η 34χρονη σταρ της ποπ συγκέντρωσε μια περιουσία που υπολογίζεται σε 1,1 δισ. δολάρια, με βάση τα έσοδα από την περιοδεία που έκανε θραύση, την αξία του μουσικού της καταλόγου και το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της».

Σύμφωνα με το Forbes, η Σουίφτ είναι επίσης η «πρώτη μουσικός που είδα τα έσοδά της από τα τραγούδια και τις ερμηνείες της να φτάνουν σε δεκαψήφιο νούμερο».

Άλλες διασημότητες που μπήκαν στη λίστα είναι ο θρύλος του NBA Έρβιν «Magic» Τζόνσον και ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Κριστιάν Λουμπουτάν.

 Να υπενθυμίσουμε ότι η περιοδεία «Eras Tour» της Σουίφτ, η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023, ήταν η περιοδεία με τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για την topwoman, Taylor Swift: Topwoman της χρονιάς η Taylor Swift - Την ανέδειξε το περιοδικό TIME! (φωτό - βίντεο)

Η topwoman Τέιλορ Σουίφτ στην κορυφή ... ξανά! Στα τοπ των παγκόσμιων πωλήσεων για 4η φορά

Η Τέιλορ Σουίφτ εξομολογείται - «Σε πετάνε έξω, μόλις γίνεσαι 29 χρονών» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ