Δείτε βίντεο με οδηγό να εκτοξεύεται έξω από το αυτοκίνητό του: Το όχημα κάνει τούμπες πριν καταλήξει στη θάλασσα

Τα παιχνίδια στην άμμο που ήθελε να κάνει οδηγός με το 4Χ4 παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή.

Βίντεο που ανέβηκε στο youtube κατέγραψε την τρελή πορεία του τετρακίνητου Toyota FJ Cruiser στην παραλία με το αυτοκίνητο να διαγράφει ζιγκ-ζαγκ στην άμμο. Ο οδηγός θέλησε να... παίξει με το όχημα, αλλά τελικά θα πρέπει να ανάψει ένα... κεράκι αφού χάχει το έλεγχο και πετάγεται εκτός οχήματος.

Την ώρα που το αυτοκίνητο κάνει τούμπες ο οδηγός διακρίνεται να εκτινάσσεται στον αέρα, να περιδινίζεται και να πέφτει με ορμή στα νερά δίπλα στο αναποδογυρισμένο όχημά του. Τα νερά φαίνεται πώς ανέκοψαν την πτώση του, καθώς ο νεαρός άνδρας καταφέρνει να σταθεί όρθιος και κουτσαίνοντας ελαφρώς να βγει στην ακτή.

Περαστικοί σπεύδουν να τον βοηθήσουν, καθώς κάθεται στην άμμο για να συνέλθει, ενώ ο εικονολήπτης γελάει παρακολουθώντας το αλλόκοτο περιστατικό.

Το παρ’ ολίγον μοιραίο ατύχημα έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην παραλία Αμπού Χασανίγια κοντά στην πόλη του Κουβέιτ. 

Η πυροσβεστική ανέσυρε αργότερα το όχημα, το οποίο κατέσχεσαν οι Αρχές. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής αν θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση στον 34χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, που δεν φορούσε ζώνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ