Kristin Davis: Η ηθοποιός έβγαλε τα fillers και ανέβασε selfie χωρίς μακιγιάζ – Φυσική & πανέμορφη η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» (φωτό)

Πιο λαμπερή από ποτέ!

Η μία εκ των τεσσέρων συγκλονιστικών πρωταγωνιστριών του SexThe City, Κριστίν Ντέιβις ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ από τις διακοπές της στην Κένυα.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε, λοιπόν, η 59χρονη ηθοποιός γράφει στην λεζάντα: «Με τζετ λαγκ, αλλά τα μαλλιά της Κένυας το αξίζουν» .

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη και φυσική έδειχνε.

Δείτε την ανάρτηση:

instagram

Διαβάστε ακόμα: Πως είναι στα 67 της η γυναίκα- Νο10 Bo Derek; Με τον γόη άνδρα της John Corbett, το «αγόρι» της Sarah Jessika Parker & «σύζυγο» της Nia Vardalos (φωτό - βίντεο)

Πριν έναν χρόνο περίπου η Κριστίν Ντέιβις αφαίρεσε τα fillers που είχε στο πρόσωπό της.

Η Κριστίν Ντέιβις μίλησε, σε συνέντευξή της στην «Telegraph» πέρυσι το καλοκαίρι, για τις αντιδράσεις που δέχτηκε επειδή χρησιμοποίησε filler στο πρόσωπό της.

ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα σχόλια ήταν πολύ σκληρά, τόσο που την έκαναν να κλάψει.

 «Έπρεπε να τα βγάλω και με γελοιοποίησαν ανελέητα. Με έκαναν να κλάψω. Είναι πολύ αγχωτικό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ομολόγησε πως έκανε επέμβαση στα χείλη της, χωρίς όμως τα αποτελέσματα να είναι τα επιθυμητά: «Κανείς δεν μου είπε ότι δεν έδειχναν καλά για πολύ καιρό. Ευτυχώς, έχω καλούς φίλους που μου το είπαν τελικά – το θέμα είναι ότι δεν χαμογελάς στον καθρέφτη. Ποιος χαμογελάει στον εαυτό του στον καθρέφτη; Τρελοί άνθρωποι».

Τώρα η Κριστίν Ντέιβις αισθάνεται πιο άνετα, απολαμβάνει την φυσική της ομορφιά, τον πραγματικό της εαυτό και το πέρασμα του χρόνου. 

Διαβάστε ακόμα: Λάτρεις του "Sex & the city" προσοχή! Η αγαπημένη σειρά "μετακομίζει" στο Netflix - Από αρχές Απριλίου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ