Η Pamela Anderson κάνει στροφή καριέρας: Η ηθοποιός του Baywatch κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής – Περιλαμβάνει πάνω από 80 σπιτικές συνταγές (φωτό)

Ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε από τα χεράκια της!

Κατενθουσιασμένη η Πάμελα Άντερσον, ανακοίνωσε την έκδοση του πρώτου της βιβλίου μαγειρικής με τίτλο «I Love You by Pamela Anderson: Recipes from the Heart».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στα ράφια των καταστημάτων στις 15 Οκτωβρίου.

Εμπνευσμένο από τον vintage τρόπο ζωής της στο κτήμα της οικογένειάς της στη Νήσο Βανκούβερ, το βιβλίο μαγειρικής 288 σελίδων της 56χρονης απόφοιτης του Baywatch περιλαμβάνει πάνω από ογδόντα «σπιτικές και επηρεασμένες από τον κόσμο» plant-based συνταγές, καθώς και συμβουλές για τον βιώσιμο σχεδιασμό και την κηπουρική.

Πως προέκυψε αυτή ιδέα;

Το βιβλίο μαγειρικής προέκυψε ως δώρο για το καλωσόρισμα του σπιτιού της, ένα κουτί με κάρτες συνταγών με την ένδειξη «I Love You» για τους γιους της – τον Μπράντον Τόμας Λι και τον Ντίλαν Τζάγκερ Λι – και τις φίλες τους.

Η ηθοποιός δήλωσε τον περασμένο Νοέμβριο πως «Αυτό ήταν πάντα το όνειρο μου να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής. Πάντα, πάντα, πάντα, πάντα. Ο Μπράντον ήρθε και μου είπε: «Μαμά, το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα». Και τώρα είμαστε στο Food Network Canada, το οποίο είναι ακόμη καλύτερο, επειδή επιμένω τόσο πολύ να κάνω καναδικά έργα και να συνεργάζομαι με καναδικές εταιρείες παραγωγής».

Διαβάστε ακόμα: Η Πάμελα Άντερσον όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε glam event στο Λονδίνο (φωτό - βίντεο)

Για την ιστορία, η Πάμελα απέκτησε τον 27χρονο Μπράντον παραγωγό, υποψήφιο για Emmy, και το 26χρονο Ντίλαν μοντέλο-μουσικό κατά τη διάρκεια του τριετούς γάμου της με τον τρεις φορές υποψήφιο για Grammy Τόμι Λι, ο οποίος έλαβε τέλος το 1998.

Διαβάστε ακόμα: Η Pamela Anderson σε μία συγκλονιστική συνέντευξη - Μιλά για τα no make-up looks - «Αγκαλιάζω την αυτοαποδοχή» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ