Φρίκη στη Σερβία: Δημοτικοί υπάλληλοι παρέσυραν και τραυμάτισαν 2χρονο κοριτσάκι - Στη συνέχεια το σκότωσαν & το πέταξαν σε χωματερή, πως τους έπιασαν (βίντεο)

Συγκλονίζει ο φρικτός τρόπος που δολοφονήθηκε το 2χρονο αγγελούδι στη Σερβία

Ο θάνατος της 2χρονης Ντάνκα Ίλιτς έχει συγκλονίσει τη Σερβία. Το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δέκα ημέρες ενώ έπαιζε μπροστά από το σπίτι της στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε.

Τελικά βρέθηκε νεκρό σε χωματερή, ανακοίνωση που έκανε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Τον θάνατο της προκάλεσαν δύο εργαζόμενοι της υπηρεσίας ύδρευσης που παρέσυραν με το υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο το κοριτσάκι.

Οι πληροφορίες λένε ότι το παιδί ήταν τραυματισμένο όμως αντί να το πάνε σε νοσοκομείο, αυτοί το έβαλαν στο αυτοκίνητο, το έπνιξαν και μετά πέταξαν το άψυχο σώματα του μωρού σε χωματερή.

Οι έρευνες των προηγούμενων ημερών δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα, έως τη στιγμή που ένας αστυνομικός θεώρησε ύποπτες ορισμένες από τις κινήσεις τους και μετά από μεγαλύτερη έρευνα τους αποκάλυψε.

Οι δράστες συνελήφθησαν και παραδέχθηκαν την ενοχή τους, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σερβίας. 

Η εξαφάνιση της μικρής Ντάνκα είχε κινητοποιήσει τις σερβικές Αρχές, αλλά και την Ιντερπόλ μιας και υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη από υπηκόους γειτονικού κράτους. 


Στη Σερβία για πρώτη φορά λειτούργησε το σύστημα άμεσης αναφοράς για εξαφάνιση ανηλίκου (Amber Alert) και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ