Η Gilian Anderson αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που αρχικά απέρριψε το ρόλο της στο "Scoop" - "Μου φάνηκε κακή ιδέα - Όχι ευχαριστώ"

Το «Scoop» είναι μια Βρετανική δραματική ταινία που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Netflix

Το λόγο που αρχικά απέρριψε τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του Netflix, αποκάλυψε η Gilian Anderson.

«Αρχικά είπα όχι», είπε κατά τη διάρκεια μιας προβολής και ερωταπαντήσεων την Τετάρτη (3 Απριλίου) στη Νέα Υόρκη. «Ένιωσα ότι η Έμιλι Μέιτλις είναι πολύ γνωστή στη Μ. Βρετανία. Είναι στις οθόνες μας και στα αυτιά μας και στα podcasts μας για πολύ καιρό και είναι κατά κάποιο τρόπο γνωστή ως superwoman στην πόλη. Υπάρχει ένα σχόλιο ή ένα αυθόρμητο σχόλιο στην ταινία σχετικά με το πώς κολυμπάει και κάνει τζόκινγκ και παίρνει συνεντεύξεις από παγκόσμιους ηγέτες και όλα αυτά. Και όλα αυτά είναι πολύ αληθινά, και είναι μια αρκετά επιβλητική παρουσία, και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που την γνωρίζουν».

«Έπαιξα ήδη μερικούς ανθρώπους που δεν ζουν πια και η προοπτική όχι μόνο να υποδυθώ κάποιον που ζούσε αλλά και που ζούσε στη γειτονιά μου, μου φάνηκε πολύ κακή ιδέα. Έτσι είπα: "Όχι, ευχαριστώ"», περιέγραψε.

Ωστόσο, η γνώμη της Άντερσον άλλαξε όταν ο σκηνοθέτης Φίλιπ Μάρτιν και ο συγγραφέας Πίτερ Μόφατ επεκτάθηκαν πάνω στις σκέψεις τους για το πρότζεκτ.

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Τους εξήγησα γιατί δεν επρόκειτο να το κάνω. Και με κοίταξαν και οι δύο και μου είπαν: "Γι' αυτό ακριβώς πρέπει να το κάνεις". Στην πραγματικότητα, το ήξερα καθώς έβγαινε από το στόμα τους. Σκέφτηκα, "Ναι, έχετε δίκιο. Ναι"».

Διαβάστε ακόμη: «Scoop»: Τον πρίγκιπα Άντριου υποδύεται ο Ρούφους Σιούελ & η Τζίλιαν Άντερσον την κοπέλα που τον κατήγγειλε για ανάρμοστη συμπεριφορά - Εκείνη ήταν 17 ετών τότε

Ο ρόλος της Gilian Anderson

Να υπενθυμίσουμε ότι η 55χρονη ηθοποιός υποδύεται τη Βρετανίδα δημοσιογράφο Έμιλι Μέιτλις στην ταινία του Netflix για την περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο BBC το 2019, στην οποία ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζίλιαν Άντερσον έβαλε λευκή τουαλέτα γεμάτη με σχέδια αιδοίου - Τι μήνυμα ήθελε να περάσει; (φωτό - βίντεο)

Το Scoop

Το «Scoop» είναι μια Βρετανική δραματική ταινία που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Netflix.

H επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: «Πώς το BBC απέσπασε τη συνέντευξη-βόμβα του πρίγκιπα Άντριου για τη φιλία του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Επστάιν».

Πρωταγωνιστούν οι Τζίλιαν Άντερσον και Ρούφους Σιούελ ως η δημοσιογράφος Έμιλι Μέιτλις και ο πρίγκιπας Άντριου αντίστοιχα. Σκηνοθέτης είναι ο Φίλιπ Μάρτιν και το σενάριο υπογράφει ο Πίτερ Μόφατ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ