Royal Wedding: Η Teresa Urquijo y Moreno παντρεύτηκε τον José Luis Martínez-Almeida - Υπέροκομψη νύφη με ολοκέντητο φόρεμα & περίτεχνα φαρδιά μανίκια (φωτό)

Το "παρών" έδωσε και ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας

Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται!

Για την ακρίβεια χθες αλλά το νόημα είναι το ίδιο!

Ευχάριστες στιγμές έζησαν χθες, λοιπόν, Σάββατο 6/4 στην Ισπανία, καθώς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Teresa Urquijo y Moreno με τον José Luis Martínez-Almeida.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη και στο ναό Iglesia San Francisco de Borja με πλήθος royal καλεσμένων.

Η Teresa Urquijo y Moreno είναι η εγγονή της πριγκίπισσας Τερέζας των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών (Princess Teresa of Bourbon-Two Sicilies), της Δούκισσας του Σαλέρνο και της Μαρκιονίστας της Laserna Calabria και της Πριγκίπισσας Αλίκης, Δούκισσας της Καλαβρίας.

Ο Jose Luis Martinez-Almeida, είναι ο Δήμαρχος της Μαδρίτης. 

Ακολούθησε δεξίωση στο θρυλικό εστιατόριο της Μαδρίτης Lhardy. 

Η Teresa Urquijo y Moreno φόρεσε το νυφικό που φορούσε η μητέρα της, Beatriz Moreno y de Borbón, το 1995, και η γιαγιά της, η πριγκίπισσα Teresa των Bourbon-Two Sicilies, το 1963.

Ένα minimal και κάπως συντηρητικό σχέδιο, το οποίο προσάρμοσε στο δικό της προσωπικό στιλ.

Έδειχνε ευτυχισμένη και υπέρκομψη μέσα σε αυτήν την απίθανη μεταξωτή, ολοκέντητη δημιουργία που αγκάλιαζε άψογα τη σιλουέτα της!

Με μεγάλη ουρά, πέπλο, περίτεχνα φαρδιά μανίκια και κλειστό λαιμό έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και κανείς δεν μπορούσε να πάρει να μάτια του από την χαμογελαστή αυτή νύφη!

Αναφορικά με το hairstyle της έκανε το αγαπημένο sleek bun αναδεικνύοντας το αρμονικό της πρόσωπο.

Απογείωσε το wedding look με κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια!

Μεταξύ των καλεσμένων είδαμε τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος υποβασταζόμενος από τις κόρες του, Ινφάντα Κριστίνα και η Ινφάντα Έλενα, την Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, την γιαγιά της νύφης, Πριγκίπισσα Τερέζα των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών, Δούκισσα του Σαλέρνο και Μαρκιονέζα της Λαζέρνα, την Πριγκίπισσα Άννα, Δούκισσα της Καλαβρίας, την πριγκίπισσα Κριστίνα των Βουρβόνων Δύο Σικελιών, τον  πρίγκιπας Κουμπράτ και την πριγκίπισσα Κάρλα της Βουλγαρίας ...

Να ζήσουν οι royals μας!

Πηγή φωτογραφιών: the_royal_watcher

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ