Κατερίνα Παπουτσάκη: Για κυριακάτικο μπανάκι πήγε η όμορφη ηθοποιός – Stylish στην παραλία με ολόσωμο floral μαγιό (φωτό)

Hot τάση!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Πήγε για κυριακάτικο μπανάκι η ηθοποιός και δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στην παραλία, με ένα στιλάτο surf suit.

Ο Απρίλιος μπήκε ιδιαίτερα θερμός και έτσι η ηθοποιός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ήλιο και τη ζέστη και να περάσει την ημέρα της στη θάλασσα.

Το μαγιό που επέλεξε είναι το ιδανικότερο για τα πρώτα μπάνια και όχι μόνο.

Το surf suit είναι κατάλληλο για τα πρώτα άχαρα μπάνια στην παραλία, που είμαστε ακόμα διστακτικοί και δεν έχουμε μαυρίσει ακόμη.

Διαβάστε ακόμα: Η hot εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε μουσική σκηνή – To little black dress, το διχτυωτό καλσόν και η ψηλή μπότα (φωτό & βίντεο)

Το print ήταν φλοραλ, ότι πιο ανοιξιάτικο και είχε τα χρώματα του κόκκινου και της μέντας. Το συνδύασε με γυαλιά ηλίου και φουλάρι.

Το ολόσωμο μακρυμάνικο μαγιό της Κατερίνας Παπουτσάκη είχε ανοιχτή πλάτη για τη τσαχπινιά.

Θα το δούμε στις τάσεις αυτό το μαγιό, καθώς είναι κομψό, stylish και βολικό!

Αν το συνδυάσεις με ένα απλό τζιν σορτς ή φούστα είσαι έτοιμη για βόλτα.

Διαβάστε ακόμα: «Υπήρξε ένα διάστημα "πένθους" μετά τον χωρισμό»: Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τον χωρισμό της μετά από μια 10ετία – «Δεν είναι εύκολο για τα παιδιά» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ