Ελένη Πετρουλάκη: Η γυμνάστρια καταρρίπτει έναν από τους μεγαλύτερους μύθους διατροφής: «Ο υδατάνθρακας δεν παχαίνει» - Αυτό είναι το snack που επιλέγει (φωτό & βίντεο)

Την εμπιστευόμαστε με "κλειστά τα μάτια"

Η διάσημη και καλλονή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη διαθέτει ένα υπέροχο σώμα που διατηρεί με γυμναστική και με μία διατροφή που δεν της στερεί τίποτα. 

Η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται σημαντικές συμβουλές με τους 192 χιλιάδες followers, με σκοπό να μάθουν μέσα από το ταξίδι της διατροφής και της γυμναστικής να αγαπούν τους εαυτούς τους.

Μέσα από όλα αυτά, η fitness experts μας φανερώνει και τι είναι ψέμα ή αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Πετρουλάκη: «Δεν έχω καμία σχέση με την ζυγαριά μου - Εμπιστεύομαι το πιο στενό μου τζιν» (βίντεο)

Η 53χρονη Ελένη Πετρουλάκη έδειξε στους followers της το σνακ της που δεν είναι άλλο από το παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης.

 Όπως τόνισε στην ανάρτησή της, ο υδατάνθρακας δεν παχαίνει, καταρρίπτοντας αυτόν τον μύθο.

«Ο υδατάνθρακας δεν παχαίνει. Η γλυκόζη που είναι το ενεργειακό νόμισμα του οργανισμού, αποτελεί την τροφή του εγκεφάλου. Όταν στο αίμα υπάρχουν χαμηλά επίπεδα γλυκόζης (είτε από έλλειψη τροφής για πάνω από 4-5 ώρες είτε από δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες) εμφανίζονται μυϊκή αδυναμία, κόπωση και αδυναμία συγκέντρωσης. Παράλληλα πεινάμε πολύ περισσότερο για αυτό συνήθως και οδηγούμαστε σε κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φαγητού και ιδιαίτερα τροφίμων πλούσιων σε ζάχαρη και λίπος (δηλαδή σε θερμίδες) με αποτέλεσμα την αποθήκευση λίπους».

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Πετρουλάκη: "Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες" - "Όταν έφυγε η κόρη μου για σπουδές, ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδιά μου"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ