Όλγα Κεφαλογιάννη: Με εφαρμοστό βραδινό φόρεμα στην εκδήλωση για τα 150 χρόνια του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία - Αγκαλιά με τον σύζυγο της, Μίνωα Μάτσα (φωτό-βίντεο)

Η «Μεγάλη Βρεταννία», επεσήμανε η Υπουργός Τουρισμού αποτελεί μέρος της ιστορίας της Αθήνας, ένα τοπόσημο για την πόλη.

Η «Μεγάλη Βρεταννία» είναι ένα ξενοδοχείο - θεσμός, που έχει συνδέσει το όνομά του με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, κι έγινε συνώνυμο με την εκλεπτυσμένη φιλοξενία, τόνισε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, στον χαιρετισμό της κατά την εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία» , όπου εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


View this post on Instagram


A post shared by Olga Kefalogianni 🇬🇷 (@olgakefalogianni)

Η «Μεγάλη Βρεταννία», επεσήμανε η κα Κεφαλογιάννη αποτελεί μέρος της ιστορίας της Αθήνας, ένα τοπόσημο για την πόλη, έχει συμβάλει ιστορικά στην διαμόρφωση της ταυτότητάς της, συμπορεύεται μαζί της κι έχει συνδεθεί με τα μεγάλα γεγονότα, τις ένδοξες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της νεότερης ελληνικής ιστορίας, και πρόσθεσε:

‘‘To φως της Μεγάλης Βρεταννίας, είναι πάντα εδώ, και ανατροφοδοτεί καθημερινά, σταθερά, τη σύνδεσή μας με αυτή την πόλη. Γιατί αυτό είναι τελικά η Μεγάλη Βρεταννία. Μια σταθερά ομορφιάς και ποιότητας, μία αθηναϊκή «κιβωτός» υψηλής αισθητικής.’’

Αναφερόμενη στο ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία», υπογράμμισε ότι είναι ξεχωριστή ευκαιρία, αναδρομής σε αυτήν την πλούσια κληρονομιά του θρυλικού ξενοδοχείου, και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ, το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του.

Διαβάστε ακόμη: Σπάνιες & λαμπερές εμφανίσεις ζευγαριών στην Μ. Βρετανία: Λίνα Δρούγκα με Σπύρο Θεοδωρόπουλο, Ανδρέας & Μιλένα Τσαβλίρη & Κώστας με Δάφνη Σημίτη (φωτό)

Το κομψό σύνολο της Όλγας Κεφαλογιάννη

Για την περίσταση η Όλγα Κεφαλογιάννη δημιούργησε ένα μίνιμαλ look.

Επέλεξε midi μαύρο φόρεμα με μακρύ μανίκι που αγκάλιαζε άψογα τη σιλουέτα της και κολάκευε τις καμπύλες της!

Το συνδύασε άψογα με ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες και μία μικρή τσάντα ώμου.

Φυσικά, δεν αποχωρίστηκε ούτε τώρα τους αγαπημένους ασημένιους κρίκους που της δίνουν ένα παραπάνω sparkle σε κάθε εμφάνιση.

Στο πλάι της, ο σύζυγος της, Μίνως Μάτσας φόρεσε διαχρονικό navy blue κοστούμι.

Διαβάστε ακόμη: "150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία" - Λαμπερή δεξίωση με τον Πρίγκιπα Νικόλαο, Άννα Μαρία, Μαρέβα Μητσοτάκη ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ