Ο Βασιλιάς Κάρολος θέλει να δει τα εγγόνια του, Άρτσι & Λίλιμπετ - Θα προσκαλέσει για διακοπές τον Χάρι & την Μέγκαν προσφέροντας τους κλαδί ελιάς - Νιώθει το τέλος;

Ο 75χρονος πάσχει από καρκίνο

Ο Βασιλιάς Κάρολος διανύει μία από τις πιο δύσκολες περίοδος της ζωής του, καθώς είναι αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Από ότι φαίνεται είναι αρκετά ευάλωτος και θέλει να έχει δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι, παρά τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν ο 75χρονος, σκέφτεται να προσκαλέσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Κάστρο Μπαλμόραλ.

Με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά κυρίως το γεγονός ότι ο άρρωστος royal έχει δει πολύ λίγες φορές τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ, ο βασιλιάς θέλει να συσφίξει τις σχέσεις με την οικογένειά του.

«Ήταν μια φανταστική επίσκεψη και φυσικά, ο βασιλιάς χάρηκε πολύ που είδε τον εγγονό του και γνώρισε για πρώτη φορά την εγγονή του» είχε δηλώσει τότε η πηγή κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2022.

Το δώρο του Καρόλου

Μια καλά ενημερωμένη πηγή είπε στο Page Six: «Ο Κάρολος θέλει απεγνωσμένα να δει τα παιδιά και να δώσει αυτό το κλαδί ελιάς στη Μέγκαν και τον Χάρι. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή. Το Μπαλμόραλ είναι πραγματικά το τέλειο, ξεκούραστο μέρος για μια επανένωση. Εάν όντως δώσει μια πρόσκληση, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει σίγουρα να συμφωνήσουν στην επίσκεψη».

Υπενθυμίζεται ότι από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020, ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. 

To ζευγάρι εξακολουθεί να μένει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και δεν έχουν πλέον σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την έξωσή τους από το Frogmore Cottage πέρυσι.

Βέβαια, ο Χάρι με το που έμαθε για την ασθένεια του πατέρα του πέταξε απευθείας στο Λονδίνο για μια συνάντηση μόλις λίγων λεπτών Clarence House.

Πολλοί θεώρησαν αυτήν την κίνηση ως "επανένωση της οικογένειας"

Σε συνέντευξή του στο Good Morning America λίγο μετά το ταξίδι του, ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι θα επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο περισσότερο για εργασιακούς λόγους, και πως ήλπιζε να δει τον πατέρα του όταν μπορούσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ