Coldplay-Chris Martin: Σε τρυφερές στιγμές με την Shakira - Ζήλεψαν η Dakota Johnson, Pique, Gwyneth Paltrow ... (βίντεο)

Lovebirds του Χόλιγουντ ...

Θα ταίριαζαν πιστεύετε ο Chris Martin των Cοldplay με την Shakira;

Εμείς λέμε ναι!

Ωστόσο, σήμερα και οι δύο έχουν τραβήξει (ερωτικά) διαφορετικούς δρόμους.

Πριν λίγα χρόνια, όμως είχαν ενώσει τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και τους είδαμε από κοινού να ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια.

Συγκεκριμένα είπαν δύο τραγούδια της Κολομβιανής σταρ (“Chantaje” και “Me Enamoré”), όπως και δυο επιτυχίες των Coldplay  (“Yellow” και “A Sky Full of Stars”).

Διαβάστε ακόμη: H Shakira αρνείται τον Pique: «Έμεινε πίσω η καριέρα μου με τον γάμο» - «Ο έρωτας έχει τίμημα» - Όλη η συνέντευξη της τραγουδίστριας (φωτό & βίντεο)

Η μουσική αυτή συνύπαρξη έγινε στο πλαίσιο του Global Citizen Festival στο Αμβούργο της Γερμανίας.

“Στο πνεύμα του Global Citizen – το οποίο αφορά το να ενώνει τους πάντες, κάποιες φορές αυτούς που δεν θα ταίριαζαν ποτέ πραγματικά, τώρα θα επιχειρήσουμε κάτι το οποίο ή θα ήταν αποτυχία ή κάτι καταπληκτικό”, είχε πει ο Martin στο πλήθος.

Να υπενθυμίσουμε ότι για πολλά χρόνια η Shakira υπήρξε παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Pique, ενώ ο Chris Martin ήταν σύζυγος της Gwyneth Paltrow, από το 2003 έως το 2016.

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια την ίδια μέρα για το πρώην αγαπημένο ζευγάρι! Ο Πικέ γίνεται 37, 47 η Σακίρα - Το love story που έληξε άδοξα

Σήμερα διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό Dakota Johnson και η Shakira πιθανολογείται ότι βγαίνει με τον Λουσιέν Λάβινσκαουντ, πρωταγωνιστή στην πετυχημένη σειρά του Netflix, "Emily in Paris".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ