Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο νοσοκομείο: Ήθελε να την καμαρώσει νυφούλα ο καρκινοπαθής πατέρας της - Πέθανε δύο μέρες μετά (βίντεο)

Η συγκινητική ιστορία της Ελίζαμπεθ Λίντε και η ευγνωμοσύνη στον καρκινοπαθή πατέρα της

Έκπληκτοι έμειναν όλοι στο νοσοκομείο Memorial Sloan Kettering Cancer Center, όταν είδαν μία νύφη να περπατά στους διαδρόμους. Η Ελίζαμπεθ Λίντε από τη Νέα Υόρκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στο δωμάτιο που νοσηλευόταν ο πατέρας της.

Ήθελε να τον έχει δίπλα της και το έκανε. Δυστυχώς ο πατέρας της που έπασχε από καρκίνο πέθανε δύο μέρες μετά.

Η κόρη του 56χρονου Στιούαρτ Λίντε είπε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ημέρα του γάμου της χωρίς τον άνθρωπο που θεωρεί κυριολεκτικά σωτήρα της, αφού τη βοήθησε να ξεκόψει από τα ναρκωτικά.

 

Η 31χρονη Ελίζαμπεθ ανέβασε την συγκινητική ιστορία στο TikTok και τα βίντεο της, έγιναν viral.

 

Περισσότερες από 65 εκατομμύρια προβολές είχαν τα συγκινητικά βίντεο που ανέβηκαν στα social αρκετούς μήνες μετά τον γάμο και το θάνατο του πατέρα της που έγινε τον Ιούνιου του 2023.

 

Μιλώντας στη New York Post, η Ελίζαμπεθ περιέγραψε την εμπειρία του γάμου της ως κάτι «σουρεαλιστικό». «Κρατούσα τα χέρια του πατέρα μου. Του είπε πόσο πολύ τον αγαπάω και τον ευχαρίστησα για όσα είχε κάνει για εμένα και τον άνδρα μου».

Σύμφωνα με την 31χρονη, οι γονείς της ήταν οι άνθρωποι που βοήθησαν την ίδια και τον σύζυγό της, που ήταν εθισμένοι στα ναρκωτικά, να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή και να παραμείνουν «καθαροί». «Μας πήραν μαζί τους στο σπίτι, με ενθάρρυναν να σπουδάσω νοσηλευτική και να λάβω την πιστοποίησή μου. Ο πατέρας μου φρόντιζε πάντα να έχει μια καλή ζωή ο γιος μου», εξηγεί συγκινημένη στην εφημερίδα η Λίντε.

 

Μία μέρα πριν πεθάνει ο πατέρας της, η Ελίζαμπεθ και ο σύζυγός της Ντέβιν έκαναν μία ακόμη χειρονομία για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον 56χρονο. Επειδή είχε τρεις κόρες και ήθελε γιο για να "κρατήσει" το επώνυμο της οικογένειας και δεν έκανε, άλλαξαν το επώνυμό τους σε Λίντε ώστε να το κρατήσει ο γιός τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ