Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα - Ώθηση στη συλλογική δουλειά αλλά και ανάπτυξη των φιλικών μας σχέσεων

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Τετάρτη συγκαταλέγεται στις θετικές μέρες της εβδομάδας, καθώς η γενναιόδωρη και θερμή Σελήνη από τον Λέοντα εναρμονίζεται με την Αφροδίτη στον Κριό τις πρωινές ώρες και αργότερα με τον Ερμή βοηθώντας μας να αναπτύξουμε τις κοινωνικές και φιλικές μας σχέσεις, να δώσουμε ώθηση στη συλλογική δουλειά, να κάνουμε κάποιες αγορές που ομορφαίνουν την καθημερινότητα μας. Το βράδυ έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία. Όταν ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της προόδου και της ευμάρειας, ο Δίας, συναντά σε όψη τη Σελήνη, μεγεθύνει ακόμη περισσότερο αυτό που νιώθουμε, αλλά πρέπει να προσέξουμε τις συναισθηματικές ακροβασίες και τις υπερβολές. Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στον Κριό. Με την όψη αυτή ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος, που μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ακόμη και σε περιόδους δυσκολιών. Είναι μια υπέροχη όψη για γνωριμίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, οικονομικές συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο σας και μόνο το βράδυ τετράγωνο με τον Δία που και πάλι δεν είναι τόσο αρνητική όψη, απλώς θέλει προσοχή στις υπερβολές. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Σήμερα άλλωστε η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά σε σύνοδο τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) μια ιδιαίτερα ευεργετική όψη. Μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία, ένα φλερτ. Μπορεί να έχετε κάποιο νέο για μια εγκυμοσύνη ή αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά πιθανώς να έχουν κάποια επιτυχία που θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε υπερήφανοι γι’ αυτά. Ακόμη είναι μια καλή μέρα να προβάλλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας ειδικά αν είστε καλλιτέχνες. Θα μπορούσε να υπάρχει κι ένα οικονομικό όφελος σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, τις θετικές της όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή, αλλά και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία τις βραδινές ώρες, κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) θα ενισχυθούν οι επαφές σας. Είτε αφορούν άτομα από το επαγγελματικό είτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον, το σίγουρο είναι πως θα έχετε πιο ευχάριστες συναντήσεις. Η συνάντηση αυτή προσφέρει αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι, όπως κι εσείς, δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα έχουν προτεραιότητα σήμερα και μπορείτε να περάσετε με τους οικείους και τους αγαπημένους σας πιο θετικά τη μέρα αν αποφασίσετε να μοιραστείτε χρόνο μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη κυριαρχείται από τη Σελήνη στον Λέοντα, που μάλιστα είναι αρκετά ευνοϊκή καθώς σχηματίζει θετικές όψεις τόσο με την Αφροδίτη όσο και με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες. Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στην εκπαίδευση, στη διαφήμιση, στο μάρκετινγκ, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ μπορεί να έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση και με οικονομικό όφελος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές τις βραδινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Δία.

 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ