Johnny Depp: Ολική μεταμόρφωση - Πολύ αδυνατισμένος, κουρεμένος & περιποιημένος – Το κουστούμι με υπογραφή Christian Dior για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας (φωτό & βίντεο)

Ξανά καρδιοκατακτητης!

αγαπημένος και κάποτε κούκλος ηθοποιός Johnny Depp θα λέγαμε πως τον τελευταίο καιρό είχε παρατήσει τον εαυτό του.

Είχε αδυνατίσει εμφανώς πάρα πολύ, είχε αφήσει τα μαλλιά του μακριά και θα λέγαμε πως έχει πλέον αρκετές ρυτίδες. Πλησιάζουν βέβαιά και τα 61α γενέθλια του.

Πριν από ένα μήνα βρέθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας – όπου σκηνοθετεί τη νέα του ταινία Modi, για τον καλλιτέχνη Modigliani –  και ήταν πολύ διαφορετικός από τον καρδιοκατακτητή που έχουμε συνηθίσει.

Ωστόσο έκανε μία νέα εμφάνιση χθες, όπου φάνηκε ανανεωμένος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στη πρεμιέρα της ταινίας «Jeanne Du Barry» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Johnny Depp υποδύεται τον Λουδοβίκο XV στο «Jeanne Du Barry» και μιλάει στα γαλλικά στην ταινία. 

Διαβάστε ακόμα: Τζόνι Ντεπ: Δυναμική επιστροφή σε όλα - Κεντρικό πρόσωπο του αρώματος «Dior Sauvage» - Συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή και θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον επόμενο μήνα. Έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον περασμένο Μάιο.

Εκεί ήταν περιποιημένος με ένα ωραίο και chic κουστούμι με την υπογραφή του Christian Dior

Ξανά κούκλος!

Φίλοι του σταρ, ο οποίος γίνεται 61 ετών τον Ιούνιο, εκμυστηρεύονται ότι ζει στο Λονδίνο εδώ και ένα διάστημα και ότι η πόλη του ταιριάζει.

Ένας λέει: «Ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ επιμελείται τον Modi και ζει με έναν καλύτερο τρόπο ζωής από ό, τι κατά καιρούς στο παρελθόν».

Ο Depp έκανε συζήτηση για την «επιστροφή» του.

Ερωτηθείς αν αισθάνεται «μποϊκοτάζ από το Χόλιγουντ» μετά τους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία που διατυπώθηκαν εναντίον του από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, είπε ότι οι ισχυρισμοί της ήταν «απλώς φωνήεντα και σύμφωνα που αιωρούνται στον αέρα».

«Δεν επέστρεφα από πουθενά», πρόσθεσε. «Δεν πήγα πουθενά».

Το 2022, ο Depp κέρδισε μια επιτυχημένη δίκη στις ΗΠΑ εναντίον της Heard, με το δικαστήριο να διαπιστώνει ότι τον είχε δυσφημίσει όταν ισχυρίστηκε ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάστε ακόμα: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «Depp v. Heard» - Γιατί το περιμένουν όλοι πως και πως (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ