Ποιος πασίγνωστος και αγαπημένος μας τραγουδιστής είναι το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας; - Κατέκτησε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα

«Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα...»

Το αγοράκι στην φωτογραφία είναι ο 7χρονος εαυτός του αγαπημένου μας τραγουδιστή.

Ο λόγος γίνεται για το Κωνσταντίνο Αργυρό!

Ο τραγουδιστής χθες το βράδυ ανήρτησε μία φωτογραφία του από το μακρινό παρελθόν, με αφορμή το γεγονός ότι το άλμπουμ του με τίτλο «22», που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις μεγάλες επιτυχίες «Αθήνα μου», «Ελεύθερος» και «Παρασκευή πρωί», έγινε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάνει ιππασία: «Βροχή» τα σχόλια στο Instagram – Τι του γράφουν οι θαυμάστριες (φωτό)

Στην λεζάντα έγραψε:

«Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα θα κατακτούσε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα!! Και αυτό το καταφέραμε μαζί!! Σας υπόσχομαι ένα αξέχαστο DIAMOND TOUR αυτό το καλοκαίρι», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δημοσιεύοντας το καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την παιδική του ηλικία, αλλά και δύο ακόμη εικόνες, όπου αναγράφεται ότι το άλμπουμ του «22» πλησιάζει τα 122 εκατομμύρια streams.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή ενθουσίασε τους fans του, οι οποίοι τον αποθέωσαν στα σχόλια, ενώ του χάρισαν δεκάδες χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός: «Έπεσε» το Instagram μετά την ανάρτηση του τραγουδιστή - Ποζάρει σαν Ολύμπιος Θεός μέσα σε τζακούζι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ