H Celine Dion συγκινεί με την αποφασιστικότητα της να νικήσει την ασθένεια - Νέα φωτό με με τη "γροθιά" της νίκης

Πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person

Οι θαυμαστές της Σελίν Ντιόν (Céline Dion) δεν θα αργήσουν να την «δουν» ξανά.

Η Amazon και τα MGM Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Céline Dion» για την Καναδή σούπερ σταρ.

Η ταινία, η οποία εξετάζει τη θρυλική καριέρα της και την πρόσφατη διάγνωση με τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή του συνδρόμου Stiff Person (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου), θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τρίτη 25 Ιουνίου.

«Ετοιμαστείτε! Η @amazonmgmstudios ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ! I AM: CELINE DION θα κάνει streaming παγκοσμίως στο @primevideo από τις 25 Ιουνίου», έγραφε η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη: Η Celine Dion σε μία συγκινητική φωτογραφία με τους γιούς της - Αντιμετωπίζει με θάρρος την σκληρή ασθένεια - Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου του Καθηλωμένου Ανθρώπου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Celine Dion ακύρωσε την περιοδεία της: Τι συμβαίνει με την υγεία της πιο καλοπληρωμένης τραγουδίστριας του Λας Βέγκας (φωτό & βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ