H Dua Lipa σε ένα συγκλονιστικό εξώφυλλο στο TIME: «Είμαι από το Κόσοβο & είναι μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου» - «Το ότι πήρα την αλβανική υπηκοότητα είναι συναρπαστικό» (φωτό)

«Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται το Κοσσυφοπέδιο, δεν θέλω να σκέφτονται: "Ω, το κατεστραμμένο από τον πόλεμο Κοσσυφοπέδιο"»

Η pop star Dua Lipa έγινε το εξώφυλλό του περιοδικού Times ως μία από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram και Facebook, όπου ευχαρίστησε το περιοδικό και τους συνεργάτες της. «Ευχαριστώ το TIME και ευχαριστώ τη φίλη και ηρωίδα μου Πάτι Σμιθ για τα υπέροχα λόγια».

Η τραγουδίστρια σε λίγο καιρό πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο Radical Optimism.

Διαβάστε ακόμα: Full in love η Dua Lipa! Αγκαλιές & καυτά φιλιά με το νέο της αγόρι, Callum Turner (φωτό - βίντεο)

Μέχρι στιγμής πέντε από τα τραγούδια της Dua Lipa έχουν σκαρφαλώσει στο Top 10 του Billboard στις ΗΠΑ, ενώ πέρυσι συμμετείχε και σε μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, την Barbie.

Στη συνέντευξή της στο εμβληματικό περιοδικό, η Dua Lipa καταπιάνεται και με το κομμάτι της ζωής της ως παιδί, στο Κόσοβο:

«Κατάγομαι ταυτόχρονα από δύο μέρη. Το να είμαι από το Κόσοβο είναι μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου και το ότι πήρα την αλβανική υπηκοότητα είναι κάτι συναρπαστικό».

instagram

Για να τιμήσει τις ρίζες της, η ποπ σταρ θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος και οι θαυμαστές της αντιλαμβάνονται το Κόσοβο. «Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται το Κοσσυφοπέδιο, δεν θέλω να σκέφτονται: "Ω, το κατεστραμμένο από τον πόλεμο Κοσσυφοπέδιο". Υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα σε αυτό», λέει.

«Φυτεύω σπόρους για τις άλλες προσπάθειές μου σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου. Είναι για μένα ένας τρόπος να δείξω σε όλους τις άλλες πτυχές μου», τονίζει η pop star.

Διαβάστε ακόμα: Η φρεσκοχωρισμένη Dua Lipa δημοσίευσε τον αριθμό του τηλεφώνου της - "Στείλτε μήνυμα" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ