Irina Shayk: Το supermode με κομψό σακάκι από την νέα συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh – Δείτε πως το έκανε styling! (φωτό)

Μια statement εμφάνιση!

Irina Shayk εμφανίστηκε στο launch event που πραγματοποίησαν τα H&M στο Λονδίνο. 

Το πασίγνωστο supermodel επέλεξε ένα σακάκι- φόρεμα από την νέα συνεργασία του Hm με τον οίκο Rokh.

Κάθε σεζόν, οι fashion lovers περιμένουν με ανυπομονησία τις designer συνεργασίες της H&M με διάσημους οίκους και μετά τους Mugler, Rabanne και πολλούς ακόμα πιο πριν, ήρθε η σειρά του οίκου Rokh να συνεργαστεί με το high street brand.

Διαβάστε ακόμα: Swarovski: Η νέα collection είναι γεγονός! - Εμπνευσμένη από την θεά Αφροδίτη - Μούσες της, η Irina Shayk & η Fei Fei Sun (φωτό & βίντεο)

Ο οίκος Rokh φημίζεται για τον πειραματισμό του στα δομικά χαρακτηριστικά των ρούχων, υπό το αυστηρό βλέμμα του Κορεάτη σχεδιαστή Rok Hwang.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου 2024.

«Τα σχέδια της κολεξιόν Rokh έχουν κυρίως κλασική εμφάνιση αλλά με μια πρωτοποριακή διαχρονική προσέγγιση στο σχεδιασμό τους. Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι το όραμά μας με περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο χάρη σε αυτή τη συλλογή ορόσημο με την H&M» αναφέρει ο Rok Hwang, creative director της Rokh.

Η Irina Shayk για το event αυτό επέλεξε ένα μακρύ, σταυρωτό, μεσάτο σακάκι.

Η 38χρονη Ρωσίδα supermodel το φόρεσε σε στιλ blazer dress, δηλαδή σαν φόρεμα, και το συνδύασε με τις Tabi γόβες του οίκου Margiela, τις οποίες φόρεσε με κάλτσες.

Βρείτε το εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Πως ήταν μπέμπα & έφηβη η Irina Shayk; Κουκλί στα 6 & κουκλάρα στα 16! Η μαμά της όμως ήταν εκπάγλου, αν με εννοείτε ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ