Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Υπουργός Τουρισμού πιο στιλάτη από ποτέ! –Το υπέροχο πετρόλ κουστούμι & τα chunky χρυσά κοσμήματα (φωτό)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 - Παρίσι 2024».

Η μόδα και ο αθλητισμός, δύο διαφορετικές, ισχυρές εκφράσεις του παγκόσμιου πολιτισμού, μοιράζονται μια βαθιά και διαχρονική σχέση, επηρεάζονται από τη εξέλιξη της κοινωνίας, αντικατοπτρίζουν την ιστορία, τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά, την ταυτότητα της κάθε χώρας, διαμορφώνουν αλλά και διαμορφώνονται από τις ηθικές και αισθητικές αξίες της κάθε εποχής, υπογράμμισε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, χαιρετίζοντας την Έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 - Παρίσι 2024».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 - Παρίσι 2024», πιο στιλάτη από ποτέ.

Η Υπουργός Πολιτισμού υιοθέτησε την νέα τάση της μόδας που θα είναι καθολική για αυτή την σεζόν!

Ο λόγος για την ζιπ κιλότ!

Επέλεξε, λοιπόν, η Υπουργός Τουρισμού ένα πετρόλ κουστούμι με κάπρι παντελόνι και στιλέτο γόβες.

Το look το απογείωσε με τα chunky χρυσά κοσμήματα!

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη: Με εφαρμοστό βραδινό φόρεμα στην εκδήλωση για τα 150 χρόνια του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία - Αγκαλιά με τον σύζυγο της, Μίνωα Μάτσα (φωτό-βίντεο)

Όλα όσα είπε στην ομιλία της στην έκθεση  «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 - Παρίσι 2024»

Η επιρροή των Ολυμπιακών Αγώνων στη μόδα είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς δημιουργεί τάσεις, επηρεάζει και εμπνέει σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο, τόνισε η κα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες παρείχαν ανέκαθεν, έναν καμβά πάνω στον οποίο οι δημιουργοί διαχρονικά, αποδίδουν τις ερμηνείες τους για τον αθλητισμό... την ενότητα, τη διαφορετικότητα, την αλληλοκατανόηση... Το πνεύμα του Ολυμπισμού».

Η υπουργός Τουρισμού ανέφερε ως παράδειγμα τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 που όπως είπε, έστρεψαν τα βλέμματα του κόσμου στην Ελλάδα και ενέπνευσαν Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, οι οποίοι ενέταξαν στις συλλογές τους στοιχεία κλασικής ομορφιάς και χάρης.

Η έκθεση «Μόδα & Ολυμπιακοί Αγώνες», επεσήμανε η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε μία συναρπαστική διαδρομή:

- Να γνωρίσουμε την ιστορία της μόδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

- Να θαυμάσουμε αντιπροσωπευτικές δημιουργίες από διαφορετικές διοργανώσεις.

- Να εξερευνήσουμε, μέσα από τα εκθέματα και την εικόνα, τον τρόπο με τον οποίο η μόδα διαμορφώνει και διαμορφώνεται από το ολυμπιακό πνεύμα. 

Σπύρος Καπράλος-Όλγα Κεφαλογιάννη-Τόνια Φουσέκη

Και κατέληξε:

«Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την αισθητική απήχηση των Ολυμπιακών Αγώνων...Και να αισθανθούμε την ενέργεια, τις αξίες, τα ιδανικά που συνδέονται με τον παγκόσμιο και πανανθρώπινο αυτό θεσμό».

Διαβάστε ακόμα: Πως η Όλγα Κεφαλογιάννη έφερε την Άνοιξη με ένα σακάκι - Σε λιλά απόχρωση, η απόλυτη τάση για τη σεζόν (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ