Πόπη Τσαπανίδου: Τα 57α γενέθλια της γιόρτασε η δημοσιογράφος με στίχους των Bon Jovi – «Να ζήσω όσο είμαι ζωντανή» (φωτό)

«Χρόνια μου πολλά και στις νέες διαδρομές-επιλογές μου».

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου γιόρτασε τα γενέθλια της και μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία φωτογραφία με την ίδια πολύ χαρούμενη να σβήνει τα κεράκια της. 

Η δημοσιογράφος έκλεισε τα 57 και παρέθεσε τους στίχους του τραγουδιού των Bon Jovi «It's my life» στην ανάρτησή της και έγραψε επίσης: «Τι ωραία που το είπαν οι Bon Jovi. Να ζήσω όσο είμαι ζωντανή. Και πλέον στα 57 να ξανασυστηθώ με εμένα. Χρόνια μου πολλά και στις νεες διαδρομές-επιλογές μου».

Διαβάστε ακόμα: Ορκίζεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου; – Υπό παραίτηση ο Όθωνας Ηλιόπουλος (βίντεο)

Μετά την αποχώρησή της από την δημοσιογραφία και την ενασχόλησή της με την πολιτική, η Πόπη Τσαπανίδου περνάει πολύ χρόνο στο Άμστερνταμ που ζουν οι δύο από τις τρεις κόρες της.

Η δημοσιογράφος έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά γιαγιά από την κόρη της Μαρίνα και προσπαθεί να απολαμβάνει κάθε στιγμή παρέα με τον Έτορε και τον Αουρέλιο.

Διαβάστε ακόμα: Δισευτυχισμένη η Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά - Κρατάει στην αγκαλιά της, τον μικρό Aurelio (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ