Ιστορική στιγμή: Tο πρώτο άγαλμα της Bασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύφθηκε στα 98α γενέθλιά της – Εκεί μαζεύτηκαν 50 corgis για να την τιμήσουν! (φωτό & βίντεο)

Γνωστή η αγάπη της αείμνηστης Βασίλισσας για αυτά τα σκυλάκια.

Με αφορμή τα γενέθλια της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ, εγκαινιάστηκε το πρώτο άγαλμα της.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν υπό τις επευφημίες του πλήθους και γαβγίσματα σχεδόν από 50 corgis.

Τα γλυκά αυτά σκυλάκια ήταν η αδυναμία της Βασίλισσας.

Το εντυπωσιακό χάλκινο εκτέθηκε στα γενέθλια της αξέχαστης βασίλισσας, σύμφωνα με την Daily Mail

Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

Το εκπληκτικό μνημείο απεικονίζει μια νεαρή βασίλισσα Ελισάβετ με βασιλικό ένδυμα και με τρεις πιστούς συντρόφους στα πόδια της, τα αγαπημένα της corgis.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η αείμνηστη Ελισάβετ σώζει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ από ατύχημα με άλογο της βασιλικής άμαξας

Ο γλύπτης Hywel Pratley πιστεύει ότι το μνημείο θα γίνει επιτυχία όχι μόνο για τους βασιλικούς θαυμαστές, αλλά θα προσελκύσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θέλουν μια selfie δίπλα στην μακροβιότερη μονάρχη του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών της στο θρόνο, η Βασίλισσα κατείχε περίπου 30 corgis και dorgis (μείγματα dachshund και corgi) και ίσως έγινε ο πιο διάσημος ιδιοκτήτης Pembroke Welsh Corgi στην ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: Αφιέρωμα στην Βασίλισσα Ελισάβετ: Γεννημένη ηγέτης – Ο «έρωτας» από την πρώτη ματιά με τον Πρίγκιπα Φίλιππο & τα 70 χρόνια μοναρχίας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ