Βασιλιάδες και πριγκίπισσες της Σουηδίας - Τα "γυαλιά" τους έβαλε η πρώτη κυρία της Φιλανδίας, κομψή σαν Γαλλίδα & ντελικάτη - Τι φόρεσε η Σύλβια, η διάδοχος Βικτώρια & η νύφη της, Σοφία; (φωτό)

Λαμπερές τιάρες και εμβληματικές τουαλέτες είχαν την τιμητική τους

Ακόμη μία κρατική επίσκεψη με εμφανίσεις που έγραψαν ιστορία!

Οι royals της Φιλανδίας βρέθηκαν στη γειτονική Σουηδία στο πλαίσιο της επίσημης συνάντησης των αρχηγών του κράτους για να συζητήσουν τις σχέσεις των δύο χωρών.

«Η Φινλανδία θα έχει πάντα μια θέση στις καρδιές του σουηδικού λαού. Είμαστε γείτονες, φίλοι και οικογένεια, και υπάρχουν πολλά πράγματα που μας ενώνουν. Ας διατηρήσουμε την ελπίδα και ας αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του κόσμου - μαζί!», δήλωσε ο Βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος.

Χθες το βράδυ, όπως είθισται άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις, ο βασιλιάς και η βασίλισσα Σύλβια παρέθεσαν δείπνο για το προεδρικό ζεύγος της Φινλανδίας στο Παλάτι Kungliga Slottet.

Εκεί, δεν ξέραμε που να πρωτοκοιτάξουμε από τα φανταστικά looks!

Αρχικά, η Βασίλισσα Σίλβια μαγνήτισε όλα τα βλέμματα φορώντας μία εκπληκτική ροζ τουαλέτα γεμάτη δαντέλα από @georgetarend.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να προσθέσει λάμψη με το απαραίτητο "αξεσουάρ" της βραδιάς, που δεν είναι άλλο από την διαμαντένια τιάρα με ονομασία, The Nine-Prong Tiara.

Βέβαια, εξίσου εκθαμβωτική ήταν και η πρώτη κυρία της Φιλανδίας, Suzanne Innes-Stubb.

Η καλλονή σύζυγος του Alexander Stubb απέφυγε να επιλέξει χρώμα και αρκέστηκε σε ένα έξωμο καμηλό φόρεμα με σατέν ύφασμα, το οποίο κολάκευε εξαιρετικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μπορεί να μην έβαλε κάποια λαμπερή τιάρα αλλά σίγουρα τα glamorous κοσμήματα στο λαιμό και στα αυτιά της προσέδιδαν το απόλυτο κύρος.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια φόρεσε μία λευκή τουαλέτα με πούπουλα στο μπροστινό μέρος και ντεκολτέ, από @toteme.

instagram @royalfashionpolice

Απογείωσε την εμφάνιση της με την γεμάτη πολύτιμους λίθους τιάρα της, The Boucheron Laurel Wreath Tiara.

Η πριγκίπισσα Σοφία έκανε τη διαφορά κι επέλεξε μαύρη Oscar de la Renta τουαλέτα με περίτεχνο μπούστο και κέντημα στο κάτω μέρος.

Ολοκλήρωσε το royal look της με την τιάρα του γάμου της αλλά αυτή τη φορά είχε σκούρα μπλε διαμάντια.

Διαβάστε ακόμη: Ποια royal το φόρεσε καλύτερα; - Βασίλισσες & Πριγκίπισσες φοράνε τα ιδιά ρούχα - Η μία της άλλης για sustainability και καλά (φωτό)

Από ποια κυρία δεν "πήρατε" τα μάτια σας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ