Sharon Stone: Θα χρειαστεί να πληρώσει 35.000 δολάρια - Ο "ρόλος" της στο τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ζημιές

Συνέβη πέρυσι

Άσχημα τα νέα για την Sharon Stone.

Η βραβευμένη ηθοποιός καλείται να πληρώσει αποζημίωση ύψους 35.000 δολαρίων για την εμπλοκή της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα που συνέβη πέρυσι.

Συγκεκριμένα, η Αμάντα Γκοντέμπσκι, κατέθεσε μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη 24 Απριλίου για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες. 

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 30 Ιουνίου 2023, με κατεύθυνση προς τα νότια, στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου U.S. Route 101 στη λεωφόρο Coldwater Canyon Avenue στο Λος Άντζελες.

κατείχε, λειτουργούσε, οδηγούσε, διαχειριζόταν και συντηρούσε όχημα με αμέλεια» εκείνη τη στιγμή χτυπώντας το δικό της όχημα, με αποτέλεσμα να υποστεί «σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές».

Διαβάστε ακόμη: Η Sharon Stone όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Με σούπερ μίνι φόρεμα, χορεύει στη μέση του δρόμου - Τι και αν είναι 66 ετών; (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Sharon Stone, ετών 66! Η βραβευμένη ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια της με ξέφρενο πάρτι - "Μεγαλύτερη χαρά, η αληθινή φιλία!" (φωτό-βίντεο)

«Η κατηγορούμενη Σάρον Βον Στόουν προκάλεσε τη σύγκρουση οδηγώντας πολύ γρήγορα για τις συνθήκες κυκλοφορίας και κάνοντας μια μη ασφαλή κίνηση στροφής στη λωρίδα κυκλοφορίας της ενάγουσας και συγκρούστηκε με το όχημα της ενάγουσας», αναφέρεται στην κατάθεση.

Επιπλέον, είπε ότι έπρεπε να εξοφλήσει νοσοκομειακά και ιατρικά έξοδα ως αποτέλεσμα του περιστατικού και υπέστη «συναισθηματική δυσφορία», «οικονομική ζημία» και «μη οικονομική ζημία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ