Πριγκίπισσα Κέιτ –Πρίγκιπας Ουίλιαμ: H τρυφερή ανάρτηση για την 13η επέτειο του γάμου τους – Χαμός στα σχόλια για την ασπρόμαυρη φωτογραφία, δεν άρεσε στους royal fans

 «Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό», γράφουν.

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα της Πριγκίπισσας Κέιτ και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, το ζευγάρι κλείνει 13 χρόνια γάμου!

Μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στα social media ανέβασαν μία τρυφερή φωτό από τον γάμο τους.

«Σήμερα πριν από 13 χρόνια!» γράφουν στη λεζάντα μαζί με το όνομα του φωτογράφου. Πρόκειται για ένα από τα πορτραίτα του ζευγαριού στο παλάτι, μετά τον μεγαλοπρεπή του γάμο στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο στις 29 Απριλίου 2011, ημέρα Παρασκευή.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν την γνωστή στο κοινό. 

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πριγκίπισσα Κέιτ: 13 χρόνια μαζί - Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα – Ο πιο αριστοκρατικός γάμος (φωτό & βίντεο)

Η Πριγκίπισσα Κέιτ για την φωτογραφία έχει βγάλει το πέπλο της, στέκεται μπροστά στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και εκείνος απαλά ακουμπά τα χέρια του στους γοφούς της.

Ούτε μία ώρα δεν έχει στα κοινωνικά δίκτυα και γίνεται ήδη χαμός στα σχόλια.

Οι περισσότεροι θαυμαστές των royal ενοχλήθηκαν επειδή η φωτογραφία ήταν ασπρόμαυρη:

 «Ασπρόμαυρη φωτογραφία;», αναρωτιέται κάποιος προσθέτεοντας «κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό». «Γιατί ασπρόμαυρη, παραλίγο να λιποθυμήσω», γράφει κάποιος άλλος. «Είστε τρελοί; Γιατί ποστάρατε ασπρόμαυρη φωτό;» 

Διαβάστε ακόμα: Αξέχαστη στιγμή: Όταν η Πριγκίπισσα Kate επέστρεψε στο παλάτι με το παραμυθένιο νυφικό της – Είχε μόλις βγει στο μπαλκόνι να χαιρετήσει τα πλήθη (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ