Τζένη & Χριστίνα Μήτση: Το λαμπερό δείπνο στο νέο bar & restaurant Amber Cellar του Ομίλου Mitsis

Πλήθος καλεσμένων τίμησε με την παρουσία του

Οι κυρίες Τζένη και Χριστίνα Μήτση, παρέθεσαν την Τετάρτη 24 Απριλίου ένα μοναδικό δείπνο στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar στο Mitsis N’U Piraeus Port στον Πειραιά, με αφορμή τα εγκαίνια του εστιατορίου και του νέου αστικού ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis.

Οι παρουσίες της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής, το εντυπωσιακό Art de la Table, το προσεγμένο μενού και η εμβληματική φιλοξενία της οικογένειας Μήτση έλαμψαν σε ένα υπέροχο δείπνο.


Μήτση Χριστίνα, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, Βαρβιτσιώτη Κέλλυ


 Θεοδωρίδου Νατάσσα, Μήτση Χριστίνα, Σαραντοπούλου Φανή


Μήτση Χριστίνα, Βορίδης Μάκης, Βορίδη Δανάη


Λεούση Φαίη, Κοταρίδης Άγγελος, Μήτση Χριστίνα, Σαραντοπούλου Φανή


Φλώρου - Τσικρίκωνη Άννα Μαρία, Φλώρος Κωνσταντίνος, Μήτση Τζένη


Πλουμής Γιάννης, Μήτση Χριστίνα, Πανάς Χρύσανθος


Μήτση Τζένη, Ξανθόπουλος Βάνιας, Ξανθοπούλου Λυδία


Μιχαηλίδου Δόμνα, Τσολάκης Κώστας, Μήτση Χριστίνα


 Λυμπέρη Έλενα, Μήτση Χριστίνα, Μαυρής Γιάννης, Μαυρή Πηνελόπη, Ντάβλα Έλενα

Όμιλος MITSIS

Η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική της πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Με 22 ξενοδοχεία και 13 κέντρα Σπα και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του.

Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

Ο Όμιλος MITSIS έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ