Πριγκίπισσα Κέιτ: 10 τρυφερά κλικς με την μοναχοκόρη της, Σάρλοτ - Αγκαλιασμένες & αχώριστες!

Με αφορμή τα 9α γενέθλια της μικρής royal

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που πάσχει από καρκίνο, τήρησε χθες (2/5) την παράδοση, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία της κόρης της Σάρλοτ, που έγινε εννέα ετών.

«Ευτυχισμένα τα 9α γενέθλιά σου, Σάρλοτ!», έγραφε το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και αποδίδεται στην Κέιτ.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το επίσημο πορτραίτο για τα 9α γενέθλια της - Τραβήχτηκε ξανά από τη μητέρα της, πριγκίπισσα Κέιτ (φωτό)

Εικόνα

Η 42χρονη πριγκίπισσα, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, συνηθίζει να φωτογραφίζει τα παιδιά της με την ευκαιρία των γενεθλίων τους. Με τον ίδιο τρόπο ανήρτησε μια φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις για τα έκτα γενέθλιά του την 23η Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκιπόπουλο Louis: Ο άτακτος γιος της Βασιλικής οικογένειας έγινε 6 ετών - Το στιγμιότυπο που τράβηξε η πριγκίπισσα Κέιτ

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της μικρούλας αποφασίσαμε να δείξουμε 10 κλικς που δείχνουν την ιδιαίτερη σχέση μαμάς-κόρης!

instagram @katemiddletonprincessofwales
instagram @katemiddletonprincessofwales
instagram @katemiddletonprincessofwales

Η Κέιτ Μίντλετον είναι πάντοτε στο πλευρό της μονάκριβης κόρης της και την προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αντίστοιχα, η χαριτωμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά της μαμάς της και όσο μεγαλώνει της μοιάζει, τόσο εμφανισιακά, όσο και στη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ