King's Trust Gala: Σούπερ σέξι η Emily Ratajkovski, υπέρκομψη η Kate Moss - Όλες οι παρουσίες στην φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ίδρυμα του Καρόλου (φωτό)

Βοηθάει νέους ηλικίας 11 έως 30 ετών να ενταχθούν σε θέσεις εργασίας, εκπαίδευσης και κατάρτισης 

Φυσικά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Emily Ratajkovski.

Το σούπερ model βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη για το φιλανθρωπικο Ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου.

Το Trust βοηθά νέους ηλικίας 11 έως 30 ετών να ενταχθούν σε θέσεις εργασίας, εκπαίδευσης και κατάρτισης – ένας από τους δικαιούχους του μάλιστα, είναι ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, ο οποίος χρησιμοποίησε μια επιχορήγησε 1.500 λιρών από το Ίδρυμα για να ξεκινήσει την καριέρα του.

instagram @gawbycom

Για την περίσταση, η μελαχρινή καλλονή επέλεξε ένα τέλειο μεταξωτό φόρεμα με ένα κόψιμο στο μπροστινό μέρος που έφτανε σχεδόν μέχρι τον αφαλό της και αναδείκνυε το πλούσιο ντεκολτέ της ενώ όλη η πλάτη ήταν επίσης έξω.

Μία δημιουργία που μόνο η 37χρονη θα μπορούσε να υποστηρίξει καθώς διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί!

O Λάιονελ Ρίτσι με την σύζυγό του
instagram @henrytnyc

Τζον Λέτζεντ και Κρίσι Τέιγκεν

instagram @justjared
instagram @henrytnyc

Στο gala εντοπίσαμε και άλλες λαμπερές παρουσίες όπως την Κέιτ Μος,την Kate Beckinsale, την Ιρίνα Σάικ, την Κρίσι Τέιγκεν με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ, την Έλενα Κρίστενσεν αλλά και την Άσλεϊ Γκράχαμ.

Ποια σας άρεσε περισσότερο;

Διαβάστε ακόμη: Olivier Awards 2024: Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί του Λονδίνου - Nicole Scherzinger, Cara Delevigne, Sarah Snook (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Fashion Trust Awards: Υπέροχα looks στο κόκκινο χαλί - Paris Hilton, Heidi Klum, Jessica Biel, Ashley Graham (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ