Yezzy Porn: H νέα επιχείρηση του Kanye West - Στη βιομηχανία του πορνό μπαίνει ο rapper & πατέρας τεσσάρων παιδιών (φωτό & βίντεο)

Δεν μας κάνει εντύπωση...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην σύζυγός της της Kim Kardashian και rapper Kanye West σκέφτεται να μπει στη βιομηχανία του πορνο με την ονομασία "Yezzy Porn".

Ο West σκέφτεται έντονα αυτό το εγχείρημα και έχει απευθυνθεί στον Mike Moz, μια εξέχουσα προσωπικότητα της βιομηχανίας των ταινιών ενηλίκων, για να ηγηθεί ενδεχομένως του project. 

Αν οι συμφωνίες ολοκληρωθούν, το στούντιο θα μπορούσε να ανοίξει ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Ο ράπερ είχε αναφέρει στο παρελθόν δημόσια ότι η πορνογραφία επηρέασε αρνητικά τον γάμο του με την Kim Kardashian, παρόλα αυτά το ενδιαφέρον του για τη συγκεκριμένη βιομηχανία παραμένει.

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί βέβαια ότι ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό, αν λάβουμε υπόψιν τις τελευταίες εμφανίσεις του ίδιου και της νέας του συζύγου, Bianca Censori.

Η Bianca Censori δε συμπαθεί πολύ τα ρούχα.

Διαβάστε ακόμα: Ο πατέρας της Bianca Censori εξοργισμένος - Ποιος βάζει την κόρη μου να "ντύνεται-γδύνεται" ;

Ο Kanye έχει επικρίνει τις διαφημίσεις της Kardashian ως υπερβολικά σεξουαλικές, αλλά φαίνεται να υποστηρίζει παρόμοιες εικόνες που αφορούν τη νυν σύζυγό του, Bianca Censori, υπερασπιζόμενος μάλιστα τη στάση του απέναντι στους επικριτές. 

Η Cencori μάλιστα συνεχίζει να προωθεί τη γύμνια της, όταν βγαίνει δημοσίως, καθώς συχνά εκείνη φορά διαφανή ρούχα.

Έχει κριθεί πολύ μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει. 

Διαβάστε ακόμα: H Bianca Censori μπήκε στη Disneyland ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή - Σάλος από την εμφάνιση σε "οικογενειακό" περιβάλλον

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ