Μανώλης Μαυρομάτης: Η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη βγήκε από τη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα για την υγεία της (βίντεο)

Τέσσερις μήνες μετά τη φωτιά στο σπίτι τους

Ευχάριστα νέα για την σύζυγό του Μανώλη Μαυρομάτη, Ρένα Βενιέρη, που βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη Ρένα Βενιέρη βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της υγείας της.

Η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και 95 ημέρες.

Διαβάστε ακόμη: Μανώλης Μαυρομμάτης: Αχτίδα αισιοδοξίας για τον δημοσιογράφο - Αποσωληνώθηκε έπειτα από 45 μέρες νοσηλείας (φωτό)


Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες μάλιστα και ο Μανώλης Μαυρομμάτης βγήκε από την εντατική και πλέον έχει μεταφερθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μανώλης Μαυρομμάτης βγήκε από την ΜΕΘ – Ποιοι τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο; - Η σύζυγός του ακόμη διασωληνωμένη…(βίντεο)

Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Μαυρομμάτης μεταφέρθηκε με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, η οποία προκλήθηκε από την ηλεκτρική κουζίνα, καθώς κάποια εστία της έμεινε ανοιχτή, ενώ πάνω της υπήρχε κατσαρόλα.

Η σύζυγός του έφερε εγκαύματα στο 40% του σώματός της και ο αθλητικογράφος στο 18% του σώματός του.

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ μετά από φωτιά σπίτι τους - Βελτίωση για το δημοσιογράφο (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ