Πριγκίπισσα Kate: «Μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς» - «Η agenda της είναι άδεια» - Tι κρύβεται πίσω από τα θλιβερά νέα (φωτό)

"Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο", εξηγεί πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια.

Υπάρχει περίπτωση η Πριγκίπισσα Κέιτ να μην κάνει καμία άλλη εμφάνιση για το 2024. Αυτό ισχυρίστηκε πηγή πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Cosmopolitan αποκαλύφθηκε ότι «το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανίζεται δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς».

Πιο συγκεκριμένα η πηγή σημειώνει ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον γνωρίζει πως μία παρατεταμένη απουσία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας.

«Δεν θα απέκλεια άλλο βίντεο της Κέιτ που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της. Αυτός αποδείχτηκε ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει μακριά τους συνωμοσιολόγους» ανέφερε.

Η Πριγίπισσα Κέιτ και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, φαίνεται να σχεδιάζουν να περάσουν κάποιες επιπλεόν οικογενειακές διακοπές στο εξοχικό τους σπίτι στο Σάντρινγκχαμ.

«Το ''κλειδί'' για εκείνη (Κέιτ) τώρα είναι να αποφεύγει κάθε είδους στρες ή άγχους. Θα πάνε στο Σάντρινγκχαμ αφού ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά».

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: «Δεν θα επιστρέψει ακόμη στα βασιλικά της καθήκοντα» - Εκπρόσωπος του Παλατιού μας «δίνει» τις εξελίξεις (φωτό)

«Ο λεγόμενος ''κύκλος εμπιστοσύνης'' είναι μικροσκοπικός», πρόσθεσε η πηγή. «Έχει περιτριγυριστεί από την Κάρολ και τον Μάικλ (οι γονείς της), ενώ και η αδελφή της, Πίπα, και ο Τζέιμς είναι προφανώς δίπλα της. Είναι μια απίστευτα δεμένη οικογένεια και η Κέιτ αισθάνεται απόλυτη αυτοπεποίθηση βασιζόμενη σε αυτούς. Ήταν εκεί επί δεκαετίες και δεν την απογοήτευσαν ποτέ».

Κάτι τέτοιο σημαίνει σίγουρα πως η μέλλουσα Βασίλισσα συνεχίζει να περνάει δύσκολα και χρειάζεται τον χρόνο και τον χώρο της.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Το νέο πορτρέτο που παρουσίασε το Tatler Magazine - Δεν τρελάθηκαν οι Βασιλικοί θαυμαστές ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ